Stichting LifeJoy

Heb lief, doe goed

Stichting LifeJoy is ontstaan in 2002 en sinds mei 2022 gevestigd op de eerste verdieping van het verzamelgebouw De Brug.

Een wellicht onverwachte locatie op een bedrijventerrein. En toch, daar waar als je binnen stapt de oase van rust, verbinding en inspiratie voelbaar is en waar je zintuigen op een zachte manier geprikkeld worden. Een plek tot thuis komen en thuis voelen. Bij jezelf en samen met anderen.

Naast dat LifeJoy een prachtige plek is, bestaat deze ook uit een mooi netwerk van mensen (LifeJoyers) die allemaal het doel hebben: “Een positieve bijdrage te leveren aan een betere en duurzame mens en samenleving”. Zij zetten hun unieke talenten in om de kwaliteit van leven en het plezier hierin te ondersteunen. Dit door het aanbieden van o.a. coaching- en/of therapietrajecten, meditaties, dans(therapie), yoga, ademsessies, trainingen, (voetreflex)massages, familieopstellingen, klankschaalconcerten en nog veel meer.

LifeJoy bestaat uit:

Community:
LifeJoyers en vrijwilligers (Vrienden van LifeJoy)

Onze community bestaat uit therapeuten, coaches en healers die ieder hun unieke talenten inzetten ter bevordering van de bewustwording en de heling van de mens, en daarmee ook voor de maatschappij en de aarde.

Dit doen zij individueel, door hun kunde en kennis te bundelen en/of door te verwijzen naar elkaar.

Bij Lifejoyers & vrienden, aangesloten Lifejoyers  stellen zij zich graag aan jullie voor.  

Je kunt je aansluiten bij de community. Naast dat er aantrekkelijke voordelen aan zitten, sluit je je aan bij een mooie groep mensen.  Heb je interesse om je aan te willen sluiten, dan kun je contact opnemen met de coördinatoren voor een (kennismakings)gesprek. 

Hier kun je meer lezen over het LifeJoyerschap.

Daarnaast hebben we een mooi groep aan vrijwilligers “Vrienden van LifeJoy” Zij maken een belangrijk deel uit van ons netwerk. En ondersteunen de community bijv. diverse manieren. Zij zijn onmisbaar bij het organiseren van Stichtingsactiviteiten zoals open dagen en therapeutendagen.

Beide groepen werken in overeenstemming met de kernwaarden van LifeJoy die gebaseerd zijn op het Earth Charter (Handvest van de aarde).

En ook …

Verhuur van ruimtes bij LifeJoy:
(1e verdieping)

Naast de community bieden we vanuit LifeJoy ook de mogelijkheid tot dag(deel) verhuur van onze ruimtes. Dit voor therapeuten, behandelaars, healers en trainers die hetzelfde nastreven als onze community leden. Hun unieke talenten en activiteiten inzetten ter bevordering van de bewustwording en de heling van de mens, en daarmee ook voor de maatschappij en de aarde. 

Onze ruimtes zijn met veel zorg, liefde en warmte ingericht. Dit is voelbaar en dragen we samen de zorg voor deze mooie plek dat dit ook zo behouden blijft. We werken met kernwaarden en gebruikersrichtlijnen die  gerespecteerd en nageleefd dienen te worden. Deze worden ook toegelicht bij contact.

We bieden plek voor 1 tot max. 40 personen. Bij verhuur zijn er diverse mogelijkheden tot het bij boeken van materialen en/of diensten die het geven van een event, workshop, training, sessie etc. nog aangenamer kunnen maken.

Neem voor meer informatie gerust contact op. 

Na contact met de coördinator kan men toegang krijgen tot het reserveringssysteem en gebouw.

Bekijk hier welke ruimtes wij binnen ons centrum aanbieden 

Activiteiten agenda

De activiteiten in ons bewustzijnscentrum kunnen door LifeJoyers en activiteitencommissies georganiseerd worden. Onderstaand een glimp van de events die georganiseerd worden. 

Bekijk de volledige agenda (lijst)  voor alle events. Als je geïnspireerd bent geraakt om ergens aan deel te willen nemen, voel je welkom om rechtstreeks met hen contact op nemen. De contact gegevens staan vermeldt bij de desbetreffende events.

Activiteiten agenda

De activiteiten in ons bewustzijnscentrum kunnen door LifeJoyers en activiteitencommissies georganiseerd worden. Onderstaand een glimp van de events die georganiseerd worden.

Bekijk de volledige agenda (lijst) voor alle events. Als je geïnspireerd bent geraakt om ergens aan deel te willen nemen, voel je welkom om rechtstreeks met hen contact op nemen. De contact gegevens staan vermeldt bij de desbetreffende events.

maart 2024
biodanza - iedere donderdagavond LifeJoy in Tiel - foto van levi-guzman

Biodanza: Dans en vier het levenWekelijks

Biodanza met Bert en Esther (LifeJoy – danszaal/grote zaal in Tiel )   Vanaf september zijn er weer biodanza avonden op de donderdagavond gefaciliteerd door Bert en Esther. Wekelijkse biodanza-groep op de prachtige en inspirerende locatie van de stichting LifeJoy in Tiel. Biodanza is de ‘dans van het leven’ waarin we het leven vieren en […]
28 mrt 2024
20:00 - 22:00
LifeJoy - GROTE ZAAL
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel (hoofdingang)
april 2024

Thea Boelen viert feest.

80 jaar oud 40 jaar praktijk houdend 30 jaar Reiki Master Thea Boelen wordt 6 april a.s. 80 jaar en heeft o.a. aan de wieg gestaan bij de oprichting van Stichting LifeJoy en reikivereniging Cirkel. Thea is een inspiratie en leermeester voor velen met haar reiki cursussen, (Zen)meditaties en behandelingen en een belangrijke schakel in […]
06 apr 2024
13:00 - 17:00
LifeJoy - GROTE ZAAL
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel (hoofdingang)

Biodanza jaartraining ‘de zeven chakra’s’ 2023-2024Repeating Event

Biodanza is een hele zachte manier van helen en helpt je je steeds meer te bevrijden van je patronen, blokkades en maskers. Deze beschermingsmechanismen die we vaak onbewust al vanaf onze jeugd gebruiken om ons staande te houden in de wereld, dienen ons niet meer op volwassen leeftijd en zitten ons zelfs vaak behoorlijk in […]
07 apr 2024
10:00 - 17:00
LifeJoy - GROTE ZAAL
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel (hoofdingang)

LifeJoy instuif/inspiratie middag

Tijd voor een nieuwe moment om samen te komen, te verbinden, te genieten met gelijkgestemden en te zien wat er in het moment mag ontstaan. En waarbij iedereen welkom is. Er wordt niks voorbereidt; alles mag ontstaan en niets hoeft of moet. donderdag 11 april Van 16.00 – 18.00 uur Vanuit LifeJoy zorgen we voor […]
11 apr 2024
16:00 - 18:00
LifeJoy - GROTE ZAAL
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel (hoofdingang)

Boost je sportprestaties

Workshop voor duursporters voor het verbeteren van ademhaling en mobiliteit. Dat krachttraining een belangrijk onderdeel is van je totale sporttraining is niks nieuws. Het is essentieel om je fitheid en algehele gezondheid te trainen, je sportprestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. Maar minstens zo belangrijk als kracht is het trainen van je ademhaling(-spieren) en […]
13 apr 2024
12:30 - 16:30
LifeJoy - LOUNGE
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel (hoofdingang)

Biodanza-Party ‘Esther meets Jeanine’

Zaterdagavond 20 april is de maandelijkse Biodanza-Party bij LifeJoy! Elke maand nodig ik een Biodanza-Facilitator uit om samen een Biodanza-Party mee te organiseren. Dit keer heb ik Jeanine uitgenodigd. Zij deed tegelijkertijd met mij de Biodanza -opleiding. Van 20.00 tot 22.00 uur geef ik samen met Jeanine Biodanza waarin we het leven met elkaar vieren. […]
20 apr 2024
20:00 - 22:00
LifeJoy - GROTE ZAAL
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel (hoofdingang)
december 2024

Wereld vrede meditatie / Eindejaar meditatieJaarlijks

Wereld vrede meditatie / Eindejaar meditatie 31 december 13:00 uur   Op 31 december vindt de traditionele eindejaar meditatie plaats onder begeleiding van Thea Boelen, als onderdeel van de wereldwijde meditatie om dezelfde tijd. De meditatie begint stipt om 13:00 uur. Inloop vanaf 12:30 uur. Kosten: vrijwillige bijdrage Aanmelden: Niet nodig, vrije toegang Naderhand is […]
31 dec 2024
13:00 - 14:00
LifeJoy - GROTE ZAAL
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel (hoofdingang)
Geen evenementen gevonden!

De visie van LifeJoy is: 

“Wees zelf de verandering die je wilt zien in de wereld” (Mahatma Gandhi), die we hebben vertaald naar “Heb lief, doe goed”.  Niet alleen over veranderingen praten, maar ook doen en aanpakken. 

Lifejoy is neutraal in religie, overtuigingen, politieke standpunten en seksuele oriëntatie. Wel kijken we bij verhuur of het evenement, workshop, etc. past binnen de (brede) LifeJoy visie en richtlijnen en de kernwaardes die gebaseerd zijn op het Earth Charter (Handvest van de aarde). Respect voor mens- , natuur  en de aarde vanuit een holistische visie zijn de basis.

Je vindt ons: 

LifeJoy is te vinden in Tiel (de Betuwe) in het midden van het land. Ongeveer 50 km onder Utrecht. We zijn gevestigd op de eerste etage van verzamelgebouw De Brug. 

Zuiderhavenweg 6,
4004 JJ Tiel

Voor contact

Faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Lift toegankelijk (alleen voor ruimtes Grote zaal en Lounge)
  • Duurzame koffie/thee
  • Wifi
  • Klimaatbeheersing
  • Professionele geluidsinstallatie en beamer mogelijkheden

 

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Kijk ook op onze Facebook-pagina