Angela van der Ploeg

Adem- en Psychedelica coaching


Krijg weer verbinding met dat deel van jezelf waar je normaal niet bij kunt”

Mooi mens, welkom!

Ik vertel jou niets nieuws als ik zeg dat het leven niet altijd over rozen gaat, toch? Er zijn tegenslagen, groot en klein. Voor iedereen.

Dat is voor mij niet anders.
Ik groeide op in een onveilige situatie. Veel chaos, weinig stabiliteit. Het maakte dat ik snel volwassen werd en wende aan alles alleen doen. Ik kon niemand echt toelaten, voelde me een buitenstaander en vertrouwde alleen op mezelf. Het maakte me hard, altijd alert en gefocust op mogelijk ‘gevaar’.
Ik raakte verwijderd van mijn kern.

Nu, na het nodige innerlijke werk, kan ik daar de waarde van zien. Het heeft me namelijk precies gebracht waar ik nu ben. Het heeft gemaakt dat ik dit werk doe.

Als adem- en psychedelicacoach help ik jou terug naar die kern. Ik help je weer verbinding te maken met je lichaam en met jouw gevoelswereld.

Durf maar naar binnen te keren en verwonder je over de
liefde en ruimte die van daaruit ontstaat.

Ademwerk & psychedelica kunnen inzichten geven die levens-veranderend zijn. Je leert jezelf opnieuw, beter kennen. Het geeft je de mogelijkheid op onderzoek uit te gaan naar wat er bij jou diep van binnen speelt. Naar stukken in jou die je misschien hebt weggestopt. Het geeft je weer richting op weg naar je eigen pad. Ik neem je op die weg een tijdje bij de hand.

Gun jij jezelf een vrijer leven?
Met meer ruimte voor ontspanning?
Voor de dingen die jou echt gelukkig maken?
Wil jij (weer) met energie en een open blik de wereld in kijken?

Ik nodig je van harte uit om eens aan te schuiven bij één van de sessies.
Natuurlijk mag je ook altijd eerst even contact zoeken om samen te bespreken wat passend voor je is!

I got you!

Alle liefs,
Angela

Telefoonnummer: 0647944288
Emailadres: info@angelavanderploeg.com
Website: www.angelavanderploeg.com
Instagram: https://www.instagram.com/angelavanderploeg/
Facebook: https://www.facebook.com/angela.vanderploeg.5