Elly Vroegh

Elly Vroegh van EVBalans_300px

Coach & opstellingen

Ik ga mij graag even voorstellen aan jullie.

Wie ben ik

Ik ga mij graag even voorstellen aan jullie.
Elly Vroegh 56 jaar en kom uit Geldermalsen, getrouwd en mama van 2 zoons en oma van 4 kleinkinderen.

Ik was heel jong zwanger (15jaar) dus op mijn 16e mama en man 18 en nu al 40 jaar samen. Zo jong mama ging natuurlijk niet vanzelf.
Jonge ouders, werken en studeren viel niet altijd mee en 2010, randje burn-out en toen met mindfulness in aanraking gekomen en dat heeft mij super veel gebracht, rust, balans en mijzelf mogen zijn.

2014 kwam ik in aanraking met Mindful Run Nederland en wilde daar graag in verder en schreef mij in bij de KVK om een eigen bedrijf te gaan beginnen maar het familiebedrijf van mijn schoonouders waar mijn man werkte ging failliet en ik was de enige kostwinner toen, dus helaas…
Faillissement heb ik afgewikkeld, opleidingen verder gaan doen en toen alles weer een beetje tot rust was werd mijn schoonmoeder ziek. Ik beloofde haar voor haar te zorgen en dat ze thuis mocht blijven. 2018 overleed ze en daarna na de afwikkeling erfenis 2019 mijn opleidingen verder weer opgepakt.
Het bedrijf waar ik werkte werd overgenomen en ik had het niet meer naar mijn zin en na een zeer hectisch 2020 beloofde ik mijn zus op haar sterfbed op 14 dec dat ik nu echt voor mijzelf zou beginnen.

In 2022 is EVBALANS geboren

Elly Vroegh in balans
Eigen Vermogen om in balans te zijn

Eigen Vermogen op de balans

Wat doe ik
Graag neem ik jullie mee van je hoofd naar je 💛 Het pad van je beste leven 💛

Een coach voor je werk of bedrijf.
Een coach voor je relatie.
Een coach voor belangrijke keuzes in je leven.

Coaching.
Veel mensen denken dat ze het zelf wel kunnen uitvogelen. Soms is dat ook zo. Mijn visie is namelijk dat alle antwoorden al in jou zitten. Maar omdat iedereen blinde vlekken heeft, kom je veel sneller tot de kern als je een externe coach met je mee laat kijken.
Dit is ook precies de reden waarom is het makkelijker is om anderen advies te geven dan jezelf. Je ziet wat er aan de hand is. Maar dat is tegelijkertijd ook het nadeel: adviezen van een familielid, vriend of vriendin zijn niet objectief en vaak een verkapte mening.
Een echte coach laat jou je eigen antwoord vinden. Hij of zij reikt je handvatten en geeft tips, maar zal je geen richting op sturen omdat ze dat zelf interessant of leuk vinden.
Sinds kort heb ik hier Systemisch werken met familieopstellingen toe mogen voegen.

Familieopstellingen, “Ieder woord wat eraan gegeven wordt, doet het wezen ervan te kort”
Het werken met familieopstellingen maakt de onbewuste dynamiek zichtbaar. Het kan als je terecht komt in helende opstellingen ook je leven transformeren. De naam Familieopstellingen zet echter vele mensen op het verkeerde been: je werkt niet met je échte familieleden! Dat doe je wel met bijvoorbeeld Systeemtherapie.
Overigens is familieopstellingen een techniek of methodiek die meerdere werkvormen kent. Het maakt de ‘onderstroom’ zichtbaar én vooral tastbaar in een systeem: een relatie, een gezin, een individu, een organisatie.
Familieopstellingen geven inzicht, je ontwikkelt handvatten en tools om zaken in je leven, die je vasthouden of beperken, werkelijk te veranderen.
Wat ik je wil meegeven is: Laat andermans verwachtingen los en luister naar jouw gevoel. Die zetten je op het pad van je beste leven!

Liefs Elly

Contact

T: +31651293720
I: www.evbalans.nl