Awaken Your Sensuality

AWAKEN YOUR SENSUALITY (voor mannen en vrouwen)

Het thema van deze sessie staat in het teken van jouw sensualiteit! Kom in contact met jouw gevoelens, met jouw essentie. Vaak hebben we veel schaamte om ons sensueel (en s*ksueel) te uiten. Dit heeft alles met veiligheid te maken. Durf jij je te laten zien? Durf jij te voelen? En kun jij volledig aanwezig zijn in jouw lichaam.
Op deze avond worden jouw zintuigen geprikkeld en zullen we oefenen met het aangeven van grenzen. Je wordt uitgedaagd om uiting te geven aan een diep verlangen om te Zijn wie je bent. Je ware ik helemaal toe te laten.

Tijdens dit event mag jij jezelf uiten! Draag kleding waarin jij je:
– comfortabel en zelfverzekerd, sexy en sensueel in voelt (dit mag dus alles zijn!)
– goed kunt bewegen.
Het gaat om het ervaren van jouw lichaam en in contact komen met jouw sensualiteit. Niks is te gek, maar alles in veiligheid en in respect naar de ander toe.

KAP

Kap staat voor kundalini activation process en is een energietransmissie waarbij jouw levensenergie (aka sensual/ s*ksual/ creative energy) wordt geactiveerd. Voor deze energietransmissie hoef jezelf niks te doen.
Je ligt 60 minuten ontspannen op een mat waarbij je ontvangt. Je krijgt altijd wat je nodig hebt in dit moment. Na afloop is er ruimte om je ervaring te delen en ontvang je een gezonde snack.

Wanneer:

Vrijdag 12 januari 2024
Tijd: 19.00-21.30
Investering: 85 euro

Aanmelden kan via kapbyisabel@gmail.com.
Meer informatie vind je op www.isabeldegroot.nl/kap

Liefs,
Isabel

Datum

12 jan 2024
Verlopen!

Tijd

19:00 - 21:30

Kosten

€ 85,00

Meer informatie

Meer informatie

locatie

LifeJoy - GROTE ZAAL
LifeJoy - GROTE ZAAL
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel (hoofdingang)

Organisator

Isabel de Groot
Isabel de Groot
Email
info@isabeldegroot.nl