Home Events - LifeJoy Ademhaling - Ademwerk Ontspanning Bewust – zijn met Energie ‘Oefeningen ter versterking van je eigen energiehuishouding’

Bewust – zijn met Energie ‘Oefeningen ter versterking van je eigen energiehuishouding’

In deze dag neem ik je mee in de wereld van (levens)energie. We zijn niet gewend om onze energetische lichaam te voelen én te gebruiken. Door hiermee te oefenen leer je dat wel te doen. Dat heeft vele voordelen, zoals zorg dragen voor je eigen energiehuishouding en voorkomen dat je moe wordt na een bezoek. Echter heeft het nog meer voordelen. Wil je weten welke ? Kom dan meedoen. Deze dag en is voor de beginner als wel voor de gevorderde (mocht je bv. al ervaring hebben). Je oefent en traint op je eigen niveau. Jouw eigen ervaring zul je zo steeds meer verdiepen.

Waar ga je o.a. stappen in zetten?

Ø Je krijgt handvatten hoe je je jouw energie kan behouden en versterken;

Ø Je gaat de wisselwerking tussen jouw energie en die van de ander beter begrijpen. Waarom voel je je leeg als je weggaat bij de één en juist vol energie als je weggaat bij een ander ?

Ø Wat kun je doen als je jezelf zou willen beschermen van de invloed van de ander ?

Ø We gaan ook groepsenergie oefeningen doen en ervaren. Welke energie beweegt zich in een groep en hoe merk je dat en wat voor invloed heeft dat op jou?

Door wie?

Deze workshops worden gegeven door mij, Petra Koolen. Al geruime tijd studeer en beoefen ik de werking van energie. Jarenlang heb ik trainingen en opleidingen gevolgd, voornamelijk van Chinese leermeesters. Hierdoor was voor mij op een gegeven moment ook het buigen van een lepel mogelijk. Momenteel ben ik o.a. Qigong docente en geef ik regelmatig workshops over de werking van en met ons energetische lichaam. Hiervoor ben ik ook naar China geweest ter opleiding.

Review

“De begeleiding van energetische oefeningen werd op respectvolle wijze gedaan met voldoende ruimte voor het delen van ervaringen met elkaar waardoor ik heel veel heb geleerd over hoe energie door iedereen weer anders wordt ervaren maar door er over te praten wordt een ieders beleving weer verder verdiept. Een verbindende ochtend met mensen die zich open stellen voor de energieën van elkaar is dan het resultaat!”- Tony –

“Ik vond het apart maar ook prettig te ervaren wat voor verschillende waarnemingen ik mocht beleven/voelen. Jammer dat ik dit nooit eerder heb gedaan. omdat ik in mijn werkzame leven (als kapper en als masseuse) heel vaak mensen onder de vingers heb gehad waar ik veel bij gevoeld heb, maar niet wist wat ik daar mee moest.” – Wilma-

Verdere informatie en aanmelden
De kosten bedragen € 100,- voor deze hele dag incl. koffie/thee en iets lekkers. De dag zal zijn van circa 10:00 tot ongeveer 16:30. Meer informatie kun je via deze link (Bewust – Zijn met energie 2024 – Ko-Chi qigong (kochi-qigong.nl) lezen. Indien je je zou willen aanmelden stuur mij dan een e-mail of appje met jouw naam, telefoonnummer en e-mail adres. Indien je eerst graag meer informatie zou willen ontvangen neem gerust contact met mij op. Ik beantwoord jouw vragen graag.

Warme groeten, Petra Koolen

 

Ko-Chi Qigong en Coaching

M 0652535721

kochi.qigong@gmail.com

www.kochi-qigong.nl

Datum

24 feb 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:30

Kosten

€ 100,00

locatie

LifeJoy - GROTE ZAAL
LifeJoy - GROTE ZAAL
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel (hoofdingang)

Organisator

Petra Koolen
Petra Koolen
Telefoon
+31652535721
Email
Kochi.qigong@gmail.com
Website
https://www.kochi-qigong.nl/