Home Events - LifeJoy Biodanza ‘Engel in jezelf’ Biodanza 2-daagse in Tiel _

‘Engel in jezelf’ Biodanza 2-daagse in Tiel _

De ‘Engel in jezelf’ Biodanza 2-daagse in Tiel

Engelen zijn archetypen die de hele menselijk geschiedenis hebben begeleid; een bewoner van ons collectief onbewuste, vol betekenis, die latent aanwezig is bij iedereen. De archetype van de engel kennen we in alle culturen. Deze zijn altijd afgebeeld als gevleugelde wezens; wezens van de lucht, welke symbool staan voor Vrijheid en Verandering. De engel in ons is ons ziele-licht de menselijke manifestatie van onze goddelijke natuur. Zij belichaamt de puurheid en onschuld van de liefde en is van onbeschrijflijke schoonheid. Zij is puur, zacht, licht en geeft troost.

Wat?

Hoewel engelen zijn van deze wereld, aards, en in ons zitten is het voor de meeste mensen niet makkelijk contact te maken met deze staat van bewustzijn. Dit komt dan ook omdat het een proces is van diepgaande transformatie welke gaat over de weg van donker naar licht.
Voorbereiding en inwijding is hierbij nodig.
In dit weekend wordt je begeleid om contact te maken met jouw engel en uitgenodigd te dansen met jouw engel. Er zijn vele soorten engelen. Jouw engel is persoonlijk. Je gaat ontdekken welke engel voor jouw aan de orde is, welke jij nodig hebt om je innerlijk licht te laten stralen.

Wie?

Voor mensen met (enige) biodanza ervaring die zich graag willen verbinden met hun innerlijk licht. Mensen die voelen dat zij iets willen veranderen in hun leven, verlangen naar iets anders, een nieuw perspectief willen, een frisse wind of een andere kijk nodig hebben. Mensen die meer vrede, rust en harmonie willen in hun leven. Mensen die voelen zich ergens van te hebben bevrijden. Voel je je aangesproken of herken jij je ergens in dan is dit engelen-weekend wellicht iets voor jou.

Programma

Deze biodanza tweedaagse is een unieke ervaring waarin we met elkaar de reis aangaan om ons te verbinden met onze engel. Het systeem van Biodanza helpt ons hierbij. Het brengt ons in het hier en nu, verruimt ons bewustzijn, versterkt onze waarneming en wakkert onze gevoeligheid en affectiviteit aan. Als groep creëren we samen de bedding om onze engel aan te roepen en daarmee te dansen. Ook is er ruimte om onze ervaringen te delen.

Praktisch en aanmelden

Zaterdag 2 en zondag 3 december van 10.00 tot 17.00 uur
Neem zelf je lunch mee. Koffie /thee met wat lekkers wordt voor gezorgd.

Mocht je niet uit de buurt komen en geen overnachtingsplek hebben laat het weten dan denk ik met je mee.

Biodanza-facilitator:
Esther van Kessel

Groepsgrootte:
10-25 deelnemers

Kosten: Het weekend kost € 160
Bij aanbetaling van € 30 is je deelname bevestigd
Geld kan overgemaakt worden op NL83 RABO 0316 4132 40 t.n.v. Dansbron
Na aanbetaling mag het resterende bedrag voor aanvang overgemaakt worden of contact betaald worden aan de deur.

Aanmelden kan via:
Ster1967@gmail.com

Info:
0621975903

Datum

02 dec 2023
Verlopen!

Tijd

Aanmelden voor 15 november
10:00 - 17:00

Kosten

€ 160,00

Meer informatie

Aanmelden

locatie

LifeJoy - GROTE ZAAL
LifeJoy - GROTE ZAAL
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel (hoofdingang)
Categorie

Organisator

Esther van Kessel
Telefoon
0621975903
Email
Ster1967@gmail.com