KAP & CACAO – Full moon special

KAP & CACAO – Full moon special

Dit event zal plaatsvinden tijdens volle maan. De energie van de volle maan versterkt onze gevoelens en emoties. We komen meer open te staan waardoor we de gelegenheid hebben om naar binnen te keren en verbinding kunnen maken met ons innerlijk weten.

Cacao ceremony

De ceremonie is een veilige haven om los te laten en jezelf over te geven. De cacao opent je hart waardoor we kunnen verbinden met het lichaam en onze gevoelens. We komen uit ons hoofd en zakken in ons lichaam. Dit is een mooie voorbereiding op de kap sessie.

KAP

Kap staat voor kundalini activation process en is een energietransmissie waarbij jouw levensenergie (weer) wordt geactiveerd. Hierdoor kunnen blokkades opgeheven worden en kom jij weer in je kracht te staan. Voor deze energietransmissie hoef jezelf niks te doen.

Je ligt ontspannen op een mat waarbij je ontvangt. De energie zal haar werk doen. Je krijgt altijd wat je nodig hebt in dit moment. Na afloop is er ruimte om je ervaring te delen en ontvang je een gezonde snack.

Wanneer?

Zondag 26 November
Tijd: 18.30-21.30
Investering: 85 euro

Meer informatie vind je op www.isabeldegroot.nl/kap
Aanmelden kan door te mailen naar info@isabeldegroot.nl of via https://www.eventbrite.nl/e/741392002437?aff=oddtdtcreator

Liefs,
Isabel

Datum

26 nov 2023
Verlopen!

Tijd

18:30 - 21:30

Kosten

€ 85,00

Meer informatie

Tickets bestellen

locatie

LifeJoy - GROTE ZAAL
LifeJoy - GROTE ZAAL
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel (hoofdingang)

Organisator

Isabel de Groot
Isabel de Groot
Email
info@isabeldegroot.nl