Home Events Klank(lig)concert – klankreis Klank(lig)concert – “In licht en liefde”

Klank(lig)concert – “In licht en liefde”

“In licht en liefde”

Vrijdag 28 april 2023

Rust en ruimte voor lichaam en geest

 

 

April is de grasmaand, mogelijk afkomstig van het Latijnse “aperire”, wat openen betekent. Het refereert aan de groei van de planten en bloemen, aan de dieren die zich weer laten zien.
Een bont palet van tulpen en narcissen en de bedrijvigheid van vogels en bijen stemmen ons blij. In de Romeinse tijd was deze maand gewijd aan Venus, de godin van de liefde. Het is de tijd om je hart te openen en jezelf te bevrijden van de ballast die je al veel te lang met je meedraagt. Hoe meer mensen leren hun hart te openen, des te meer ruimte er komt voor compassie, begrip, liefde, blijdschap en vertrouwen.
Vanuit licht en liefde nemen Patricia Verbruggen, Rijk Baron en Hanny van Horrik je mee op een klankreis met de harmoniserende klanken van klankschalen, gongen, een diversiteit van andere akoestische instrumenten en de stem.
Door het beleven en opnemen van de resonerende klanken kunnen lichaam en geest helemaal tot rust komen. De klankvelden brengen je in verbinding met de stilte in jezelf.

 

Locatie : LIFEJOY, Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel – Hoofdingang (vroegere pand van Van Wanrooij keukens, ingang aan de voorzijde)

Tijd : 19:30 uur – ca. 21:00 uur (inloop vanaf 19.00, uiterlijk 19.20 uur aanwezig)
We sluiten de klanksessie af met een kopje thee en wat lekkers

Kosten : EUR 25,00 p.p.

Opgave : www.verrijkend.nl

Voor een matras, kussen en een deken wordt gezorgd. Ontspanning koelt af, neem gerust nog een warme deken van thuis mee. Het is raadzaam om warme sokken te dragen en makkelijk zittende kleding.

Download hier de flyer

Date

28 apr 2023
Expired!

Time

inloop vanaf 19.00, uiterlijk 19.20 uur aanwezig
19:30 - 21:00

Kosten

€ 25,00
LifeJoy - GROTE ZAAL

locatie

LifeJoy - GROTE ZAAL
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel (hoofdingang)
Patricia Verbruggen

Organizer

Patricia Verbruggen
Phone
+31638198288
Email
pbm.verbruggen@gmail.com

Mede-organisators

Hanny van Horrik
Hanny van Horrik
AANMELDEN via website Verrijkend