Home Events Lezingen Trainingen Lezing over autonomie en Soevereiniteit

Lezing over autonomie en Soevereiniteit

door Elke F. de Klerk en Frank A. Landsman

 

Er ligt beslag op bijna al ons bezit en onze arbeid via banken en geprivatiseerde zogenaamde ’over’heden.
Wat is beslag? Hoe doen ze dat? Wie doet dat? Sinds wanneer? Hoe kunnen we (nog) voorkomen dat onze eigendommen ons worden afgenomen? Zelfs als u geen hypotheek meer heeft is deze kennis relevant voor behoud van land en huis. Denk ook aan het veilig stellen van toekomstige erfenissen.

Inhoud lezingen en trainingen:

Maatschappelijk gezien zitten we in een transitie, ook wel the great RESET genoemd of Building Back Better. Kort samengevat wil een groep onzichtbare bank-bestuurders via een groep wel zichtbare (ver-weg)politici in Den Haag, EU, WHO en UN-esco een nieuwe One-World-Dictatuur installeren.

Deze destabilisatie-fase werd aangedreven door het Covid-19-scenario om alle naties en hun rechtsstelsels te ontbinden. We worden momenteel geconfronteerd met een wereldwijde actieve oorlogvoering tegen ons, de mensen in het algemeen. En in het bijzonder tegen de mensen van Nederland, inclusief u en uw familieleden.

We adviseren iedereen die het kan en wil om vanuit bewustzijnstoename en innerlijk diep besef te gaan waarnemen en te stoppen deze overname te accepteren. Ieders plicht is nu de bescherming van onze kinderen, geliefden en uw land. Neen! zeggen tegen autoriteiten is belangrijker dan ooit. Wij zullen deze waanzin moeten stoppen. We delen in de bijeenkomsten de handelswijzen om dat te doen of te activeren.

In het kort komt het erop neer dat we ons bestaansrechten van leven, vrijheid, diep geluk moeten gaan claimen.

Aangezien wij verwachten dat de duimschroeven nog veel harder aangedraaid gaan worden nodigen we jullie uit op onze lezingen maar als je gevorderd bent en weet hebt van alle zaken rond de: Claim of the Life, autonomie en soevereiniteit kun je ook direct instappen in een eendaagse of tweedaagse verrijkingsbijeenkomst.

Masterclass

Als er voldoende animo is voor een eendaagse masterclass kan die doorgang vinden op
vrijdag 16 september bij LifeJoy.
Kosten bedragen € 180

AANMELDING VIA

elkefdeklerk@protonmail.com
vermeld in de aanmelding per mail je telefoonnummer en woonplaats.

Elke F. de Klerk en Frank A. Landsman

Tags:

Date

08 sep 2022
Expired!

Time

19:30 - 22:30

Cost

€ 10,00
LifeJoy

Location

LifeJoy
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel
Website
https://www.lifejoy.nl
Category

Organizer

Elke F. de Klerk en Frank A. Landsman
Email
elkefdeklerk@protonmail.com