Recharge & Reconnect one day retreat – One Day

De sessie is in het Nederlands tenzij er Engelstalige deelnemers meedoen.

Deze dag is er voor jou en zal vol liefde worden verzorgd door Lenneke & Isabel. Recharge & Reconnect, oftewel: opladen en verbinden. Voor jezelf en met jezelf. Een heerlijke dag vol ontspanning, overgave, heerlijk eten en fijne oefeningen om dichterbij je gevoel te komen en verder in de ontspanning te zakken.

Wat je kunt verwachten:

Yin yoga:

yin yoga is een hele rustige vorm van yoga waarbij je 3-5 minuten in een pose blijft liggen en je lichaam zoveel mogelijk ontspant. Op deze manier maak je je bindweefsel en gewrichten soepel en sterk. Je voelt langzaam meer ruimte en rust in je lichaam en hoofd ontstaan. Lenneke neemt je mee in een yin flow met een focus op het hele lichaam. Je hoeft niet lenig te zijn om yin yoga te beoefenen. Het is voor iedereen.

KAP:

kap staat voor Kundalini Activation Process. Het is een transmissie proces van levensenergie en staat voor overgave. Je hoeft zelf dus niks te doen. Een mooie manier in het oefenen van loslaten en overgeven. Wanneer je energie gaat stromen neemt het blokkades mee en kunnen oude stukken geheeld worden. Alles om jouw hart te openen en de energie weer te laten stromen. Jouw levensenergie.

Lunch:

na de KAP staat jou een heerlijke en gezonde lunch te wachten. Indien er allergie/ dieetwensen zijn zal hier rekening mee worden gehouden.

Yoga nidra:

tijdens een yoga nidra wordt je in een diepe staat van ontspanning gebracht. Je hoeft zelf alleen maar lekker te liggen en te luisteren. Yoga nidra vermindert stress. Het verhoogt de aanmaak van onder andere serotonine en dopamine, kalmeert je zenuwstelsel en geeft het zelfherstellende vermogen van je lichaam een boost.

Een prachtig cadeau aan jezelf!

Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met ons per mail: info@isabeldegroot.nl

Organisatoren:
Lenneke van der Meijden – https://www.lennekevandermeijden.nl
Isabel de Groot – https://isabeldegroot.nl

Tickets

Deelname kost € 156.
Reservering en aanbetaling via Eventbrite: €26.

Restitutiebeleid: bij annulering tot max. 48 uur van tevoren ontvang je de aanbetaling minus boekingskosten terug. Na aanmelding ontvang je per mail alle informatie ter voorbereiding op het event en een betaalverzoek voor het resterende bedrag.

Datum

20 aug 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 15:00

Kosten

€ 156,00

Meer informatie

Tickets bestellen
LifeJoy - GROTE ZAAL

locatie

LifeJoy - GROTE ZAAL
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel (hoofdingang)
Isabel de Groot & Lenneke van der Meijden

Organisator

Isabel de Groot & Lenneke van der Meijden
Email
info@isabeldegroot.nl