Home Events - LifeJoy Bodypercussie en Zang Workshop Bodypercussie en Zang

Workshop Bodypercussie en Zang

Bodypercussie is een combinatie van ritme en beweging waarbij je muziek maakt op het meest eenvoudige instrument dat je altijd bij de hand hebt, je lichaam. Denk daarbij aan klappen en stampen, maar ook je borstkas, buik en heupen klinken goed. Groove en move…Muziek om naar te kijken, dans om naar te luisteren! We combineren de ritmes met het zingen van prachtige nummers uit verschillende windstreken, zo wordt het een afwisselende, vrolijke en soms ontroerende workshop waarin je verbaasd zult staan van de volle, rijke muziek die we met elkaar kunnen maken, met niets anders dan ons eigen lijf.

Als jíj er bent kunnen we beginnen!!! Stamp klap stampstamp klap, soms vlieg je eruit…Geeft niks, zo gaat dat. Lekker swingen en genieten van de energie en het plezier met elkaar. 

Kijk hier naar een korte impressie:

Deze workshop wordt georganiseerd door de Vereniging Klankwerk Nederland en zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom!
Neem gymschoenen mee die je alleen binnen draagt.

Meer info, programma en aanmelden: https://www.klankwerknederland.nl/event-details/workshop-bodypercussie-en-zang-door-fredrike-de-winter

 

Datum: Zondag 17 september 2023

Tijd: 10.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur)

Prijs:  
Niet-leden                EUR 25
Vaklid KWN              EUR 12,50
Inspiratielid KWN    EUR 17,50

 

Datum

17 sep 2023
Verlopen!

Tijd

Inloop vanaf 09:30 uur / gereduceerde prijzen voor leden.
10:00 - 16:00

Kosten

€ 25,00

Meer informatie

Info en aanmelden

locatie

LifeJoy - GROTE ZAAL
LifeJoy - GROTE ZAAL
Zuiderhavenweg 6 , 4004 JJ Tiel (hoofdingang)