Gabi van Putten

Gabi van Putten - Innerwaarde

Coaching| Access Bars Facilitator| Yoga| Dans| Lichaamswerk| Aarde creaties


In beweging voor een bewuster leven op Aarde

Wat ben ik dankbaar dat LifeJoy op mijn pad is gekomen! Een prachtige locatie waar ik het gevoel van een zucht ervaar… spanning loslaten, gedragen worden en daar ontstaat ruimte.

 • Ruimte om vrij te komen van de gang van alle dag
 • Ruimte om weer eens een kijkje in jezelf te nemen
 • Ruimte om te ervaren
 • Ruimte om te creëren

Allemaal dingen die ik van mezelf zolang overal moest kunnen, niet afhankelijk mochten zijn van de plek waar ik was, maar ondertussen kan ik meer en meer erkennen dat het af en toe wel gewoon heel fijn kan zijn om in een andere, inspirerende omgeving te zijn. Dat het daar dan allemaal net even iets makkelijker lukt.

Ik ben Gabi van Putten, 35 jaar en ik beleef het leven intens. Daar had ik heel veel oordeel over, daar kwamen ook heel veel labels en klachten in mee, zowel fysiek als psychisch en daarvoor probeerde ik mezelf altijd te fixen.

En toen op een dag was ik er klaar mee om mezelf te fixen en nodigde ik mezelf uit om het allemaal eens om te draaien.

 • Wat is de rode draad die door mijn leven heen beweegt?
 • Welke kracht gaat daarin schuil als ik het niet hoef te veroordelen?
 • Welke mogelijkheden brengt het met zich mee als ik het niet meer verkeerd maak?
 • Welke bijdrage kan ik hiermee zijn voor anderen?

Het leuke is dat op het moment dat ik stopte met mezelf te willen fixen er in één keer heel veel tijd ontstond om te creëren. Ik liet mezelf inspireren door het leven en de mensen om mij heen en zo konden er mooie dingen ontstaan.

Veel hiervan is na een recent ongeluk opnieuw in ontwikkeling, maar 2 dingen zijn zeker… het zijn creaties die mij nog meer uitnodigen om uit mijn comfortzone te gaan en terug naar de essentie en het zijn creaties die bij LifeJoy willen plaatsvinden!

Zowel letterlijk als figuurlijk is het mijn missie om in beweging te zijn voor een bewuster leven op Aarde en voor de Aarde

Een kleine greep uit mijn aanbod (vanaf maart 2023);

 • Access Bars Trainingen en Lichaamsproces Trainingen
 • Iedere laatste zondag van de maand; Being with the Earth meditatie
 • Dansen met de Elementen

Het is ook mogelijk om een 1 op 1 sessie te boeken die bij LifeJoy kan plaatsvinden;

 • Coaching
  o Ontrafelen diagnoses & labels
  o Perfectionisme & faalangst
  o Energiemanagement
 • Lichaamswerk
  o Access Bars
  o Yoga gericht op een specifieke klacht

En nieuw bij InnerWaarde

 • Een persoonlijke Whispers of the Earth sessie – bekrachtig jouw verbinding met de Aarde en ontvang haar liefdevolle support

Je kan hier rustig meer lezen en het is altijd mogelijk om contact op te nemen als je vragen hebt
www.gabivanputten.nl
welkom@gabivanputten.nl

Tel: 06-23577050

Voor activiteiten bij LifeJoy kun je de agenda op mijn website en bij LifeJoy in de gaten houden.
Het is ook mogelijk een activiteit aan te vragen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.