Jolanda Wiezer

Kinesioloog | Touch for Health trainer | Sjamanistische opleiding | Ceremoniën | Retraites


Mijn naam is Jolanda Wiezer.
Ik werk als kinesioloog in mijn Praktijk de Stroming en begeleidt diverse ceremoniën, moeder van 4 kids en 2 bonuskinderen. Als zodanig wandel ik een stukje mee op je levenspad. Ik leef samen met mijn partner in Beneden-Leeuwen en samen werken we in ons bewustwordingscentrum Chanté Peta.
Dit is echter niet wie ik ben maar hoe ik heet, wat ik doe en wiens moeder ik ben.

Wie ben ik dan wel?

Ik ben een vrouw die zich continu blijft ontwikkelen en nieuwsgierig is wat iemand in beweging brengt of doet stilstaan.
Steeds meer komt de ruimte in mijzelf vrij om te worden ingevuld met mijn doel hier op aarde en de verbanden te leggen tussen de verschillende aspecten van het leven;

Via verschillende bronnen heb ik me mogen voeden aan oude kennis en deze mogen leren toepassen en integreren in mijn leven. Deze kennis en ervaringen mag ik weer doorgeven aan eenieder die het wil ontvangen, om je eigen kracht te herstellen wat zorgt voor vrijheid in je lichaam, je geest en in je ziel. Zo verbind ik mezelf en help ik anderen hetzelfde te doen om zo samen een liefdevolle samenleving te creëren.

Wat ik aanbiedt is:

  • 1 op 1 consulten op basis van kinesiologie, vrouwenwerk, essentiële oliën en sjamanisme
  • Ceremoniën zoals Rite of the Womb, Sacred Cacao ceremonie onder de naam van mijn eigen praktijk en samen met mijn partner ook nog Zweethutten, Plant Medicijn reizen, retraites en drumbouw ceremonie.
  • Training en workshops oa Touch for Health, Reiki en sjamanistische jaaropleiding

Contact:

Meer informatie is te vinden op
www.praktijkdestroming.nl en
www.chantepeta.com

Je kan mij bereiken via 06-38308445 en info@praktijkdestroming.nl