Karin Stuut - Shiatsu massage in Tiel

Karin Stuut

Schumann Resonantie | Shiatsu massage | Reiki | Biotenser

In alle openheid en zonder oordeel kijken naar dat wat niet stroomt, waarnemen en voelen, zorgen voor herstel van de natuurlijke, oorspronkelijke stroom van jouw innerlijke wijsheid en levensenergie. Hierdoor ontstaat weer evenwicht in jezelf, in jouw lichaam. In evenwicht ben jij wie je bent en kun je leven en aanwezig zijn, vanuit rust, ontspanning en zelfvertrouwen.

Mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn verlangen met mensen samen te werken aan innerlijke groei en bewustwording, brachten mij op het pad van verschillende opleidingen en cursussen, waaronder Reiki (Masterschap), Shiatsu massagetherapie (Therapeut), Schumann Resonantie (Trainer/Coach) en de Verdiepende Energetische Reis (Biotenser).

Rust en inzicht met de Schumann Resonantie

De Schumann Resonantie is de hartslag van onze Aarde. Het is het elektromagnetisch veld van onze planeet en alle mensen, dieren en planten zijn met dit veld verbonden. Ook jij. We zijn ons echter vaak niet meer bewust van deze essentiële verbinding. Door je bewust op deze zuivere resonantie af te stemmen en deze voedende frequentie bewust door je lichaam en veld te laten stromen, voel je je vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. Je activeert hiermee je zelfherstellend vermogen en ook kun je belemmeringen gemakkelijker loslaten. De Schumann Resonantie levert de energie en het inzicht om voor jezelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen.

Diepe ontspanning met Shiatsu massage

Shiatsu is een effectieve, manuele therapie gericht op het herstellen van de balans van het lichaam én geest. Shiatsu is een vorm van drukpuntmassage. Door de druk van de duimen en handen wordt de doorstroming van bloed- en lymfebanen van het gehele lichaam gestimuleerd. Dit heeft ook een gunstige invloed op het hormonale- en zenuwstelsel, op je spijsverteringsstelsel en bewegingsapparaat.

Volledige ontspanning zorgt ervoor dat je fysiek, emotioneel en mentaal tot rust kunt komen. In rust kan jouw lichaam haar zelfherstellend vermogen activeren, wat betekent dat het aan de slag gaat om weer in evenwicht te komen. Evenwicht is jouw natuurlijke staat van zijn. Vanuit haar eigen wijsheid streeft jouw lichaam altijd naar deze balans, zodat jij moeiteloos en vanuit jouw eigen innerlijke, oorspronkelijke kracht jouw leven kunt leven.

Aandacht voor jezelf met Reiki

Aandacht voor jezelf en voor de signalen van jou lichaam, zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in jezelf en jouw pad. In openheid waarnemen en zonder oordeel voelen, geven jouw innerlijke wijsheid ruimte waardoor oplossingen naar voren kunnen komen. Dit kan leiden tot mogelijkheden die jou ondersteunen om belemmeringen te transformeren, zodat jou oorspronkelijke levensenergie weer vrij stroomt. Ter ondersteuning van jouw proces kan een meting met de biotenser helderheid geven als dat nodig is. Hiermee is het mogelijk verdieping aan te brengen in jouw proces, zodat helder wordt wat voor jou op dat moment het meest relevant is.

Contact

Wil je meer weten, of heb je vragen?
Kom in contact met mij via: bewustinverbinding@proton.me

Warme groet, Karin