Karin Stuut - Shiatsu massage in Tiel

Karin Stuut

Shiatsu therapeut / Schumann Resonantie / Reiki Master

Al een aantal jaren houd ik me, naast werk in het bedrijfsleven, bezig met energiewerk op allerlei vlakken. Ik was op zoek naar meer verbinding met mensen en ik wilde ook meer vanuit mijn hart werken.
Dat bracht mij op het pad van verschillende opleidingen en cursussen, waaronder Reiki (Masterschap), Shiatsu massage (Therapeut), Mediumschap, Biotenser en Schumann Resonantie
Tegelijkertijd kreeg ik hierdoor natuurlijk de kans mezelf beter te leren kennen en aan de slag te gaan met mijn eigen, soms erg intense en moeilijke schaduwstukken. Door dat aan te gaan weet ik inmiddels steeds beter wie ik ben en het heeft me dichter bij mezelf gebracht. Een waardevoller cadeau is niet denkbaar.

Wat kan Schumann Resonantie voor jou doen?

Uiteindelijk komen alle disciplines binnen energiewerk uit dezelfde bron en werken ze op basis van frequentie. Op dit moment ben ik me aan het verdiepen in de Schumann Resonantie en hoe we daar weer mee kunnen verbinden. Ik heb de cursus bij het Schumann Instituut gevolgd en start binnenkort met de opleiding voor trainer/coach voor verdere verdieping.
Door je op deze zuivere energie af te stemmen neem je de voedende levensenergie op die de Aarde ons kan geven. Deze resonantie is werkelijk van levensbelang. Wanneer je dit bewust door je lichaam kunt laten stromen, voel je je vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. Je activeert hiermee je zelfgenezend vermogen en ook kun je belemmeringen om je verder te ontwikkelen gemakkelijker loslaten. De Schumann Resonantie levert de energie en het inzicht om voor jezelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen. Rust is de basis van de creatie.

Meer en meer op jouw eigen pad met Reiki

Met Reiki stem je je af op helende energie. Aan de hand van handposities op het lichaam stimuleer je het zelfgezend vermogen. Reiki werpt daarnaast licht op blokkades en stimuleert zelfontwikkeling waardoor je steeds meer in balans komt. Het Reiki masterschap neemt je mee naar jouw eigen schaduwstukken, werpt daar licht op, helpt deze onder ogen te zien en te transformeren waardoor je steeds meer je eigen pad bewandeld.

Diepe ontspanning met Shiatsu massage

Shiatsu is een zeer effectieve, manuele therapie gericht op het herstellen van de balans van het lichaam én geest. Shiatsu is een vorm van drukpuntmassage en werkt op de meridianen van het lichaam. Door de druk van de duimen en handen wordt de doorstroming van bloed- en lymfebanen van het gehele lichaam gestimuleerd. Dit heeft ook een gunstige invloed op het hormonale- en zenuwstelsel. Samen met Shiatsu release therapie, wat kan zorgen voor diepe ontspanning en het (weer) laten stromen en balanceren van de energie in het lichaam, zorgt Shiatsu massage ervoor dat je weer lekker in je velletje zit.

Bij de opening van LifeJoy afgelopen jaar heb ik een workshop Zelf Shiatsu gegeven die enthousiast is ontvangen. Binnenkort geef ik een Workshop Schumann Resonantie. Meer informatie hierover is te vinden in de agenda. Uiteraard ben je van harte welkom.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Contact

Je mag altijd contact met me opnemen via email: kstuut@hotmail.com