Karin Stuut - Shiatsu massage in Tiel

Karin Stuut

Shiatsu therapeut

Mijn naam is Karin en sinds 2 jaar woon ik in de prachtige Betuwe. Vele jaren geleden ben ik me naast mijn werk meer en meer bezig gaan houden met energiewerk en massage. Ik was op zoek naar meer verbinding met mensen en ik wilde ook meer vanuit mijn hartsenergie werken.
Afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder Shiatsu massage therapie.

Shiatsu is een zeer effectieve, manuele therapie gericht op het herstellen van de balans van het lichaam én geest.

Shiatsu is een vorm van drukpuntmassage. Door de druk van de duimen en handen wordt de doorstroming van bloed- en lymfebanen van het gehele lichaam gestimuleerd. Dit heeft ook een gunstige invloed op het hormonale- en zenuwstelsel. Daarnaast bevordert het de spijsverteringsfuncties en vindt er een reinigende werking plaats waardoor afvalstoffen worden afgevoerd.
Samen met Shiatsu release therapie, wat kan zorgen voor diepe ontspanning en het (weer) laten stromen en balanceren van de energie in het lichaam, zorgt Shiatsu massage ervoor dat je weer lekker in je velletje zit.

Shiatsu massage is niet alleen effectief als therapie bij allerlei klachten, maar werkt ook heel goed als preventie ter voorkoming van klachten.

Regelmatig een Shiatsu massage is dus een cadeautje voor je gezondheid!

Demo tijdens de opening van LifeJoy op zondag 1 mei 2022

  • Wil je eens kennismaken met Shiatsu? 
  • En wil je ervaren wat je zelf kunt doen met deze drukpuntmassage? 

Je bent van harte welkom op de opening van LifeJoy waar ik een actieve demonstratie geef over Shiatsu, aan de hand van een aantal technieken voor Self-Shiatsu en de Shiatsu release therapie.
Graag tot dan!

Warme groet, Karin

Contact

Tel: 0614046232

Email: kstuut@hotmail.com

Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.