Leonie van Zon

Praktijk Zonlicht

Ik kom uit een groot gezin en ben de jongste van 5 kinderen. Door het werk van mijn vader hebben we in mijn jeugd in diverse landen en continenten gewoond. Hierdoor kwam ik al jong in contact met verschillende mensen en culturen. Door al deze ervaringen in diverse landen heb ik vaak afscheid moeten nemen en opnieuw relaties leren aangaan. Ook heb ik een brede kijk op mensen en hun levenswijze gekregen.

Na mijn middelbare school heb ik me aanvankelijk bezig gehouden met Mode, kleding en Bedrijfsadministratie. Ik ben hier ook jaren werkzaam in geweest. Aangezien mode en administratie mij niet geheel vervulden ben ik me steeds meer bezig gaan houden met bewustzijn en mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ging op zoek naar iets wat beter bij me paste.

Core-energetisch therapeut
Zo besloot ik de 4-jarige beroepsopleiding Core-energetisch therapeut te gaan volgen. Dit gaf mij de voldoening die ik zocht en ik voelde dat dit was wat ik wilde gaan doen in de toekomst. Namelijk werken met mensen. Ze begeleiden in hun proces van bewustwording en zelfreflectie. Ze ondersteunen bij het verwerken van schokkende gebeurtenissen in hun leven. Om ze thuis te laten komen in hun eigen lichaam en opnieuw in contact te brengen met hun innerlijke levenskracht.

Integratieve massage
Ik heb daarna nog een opleiding gevolgd tot integratieve masseur. Integratieve massage is een ontspanningsmassage waarin liefde en respect voor de mens en zijn lichaam voorop staan. Het helpt om mensen lichamelijk en geestelijk te ontspannen, overtollige stress te verwijderen en energieblokkades te verminderen.
Tevens heb ik de volgende trainingen gevolgd: Mindfulness, Familie opstellingen en TRE Trauma/Tension Release exercises.
Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie SBLP (voorheen NVPIT e.a.) en de SRBAG.

In deze wereld zijn we samen.
De kracht die alle mensen met elkaar verbindt, is liefde

In Utrecht plan ik hoofdzakelijk mijn afspraken voor de lichaamsgerichte psychotherapie.

Bij Lifejoy wil ik me meer toeleggen op het geven van integratieve massages.

Leonie van der Zon
Praktijk Zonlicht
M: 06-14586052
E : info@praktijkzonlicht.nl
W: www.praktijkzonlicht.nl