margreet van impelen - Levenskleur.nl

Margreet van Impelen

Levenskleur – centrum voor innerlijke wijsheid

Je innerlijke natuur eren. Een ander perspectief.
Laat je meevoeren met de stroom, ga innerlijke obstakels herkennen en erkennen om vervolgens de vrijgekomen energie opnieuw te richten op basis van vrije-wils kracht en zo andere keuzes kunt maken. Leven is beweging, beweging is leven. Durf jij de stroom te volgen?

Denken voelen en willen zijn drie pijlers die zich onder leiding van het grotere Zelf mogen scharen.

Oftewel:
Welke gedachten heb je? Waar komen ze vandaan?
Welke emoties en gevoelens beleef je? Wat roept ze bij je op?
Wat is de motivatie van je handelen? Welke richting wil je uit met je leven?

Dit vanuit je grotere bewust-zijn te gaan herkennen en te onderzoeken brengt je bij de overgave van innerlijk weten, de innerlijke wijsheid in jou. Stapje voor stapje geef je waarde aan het ontvouwen van dit natuurlijke innerlijke proces. Net als een bloem die blaadje voor blaadje haar stralende hart toont.

Je levenslicht laten stralen.

Wat betekent dat voor jou?

Voor mij betekent het:
Kleur durven geven aan het leven dat je leeft. Een innerlijke communicatie op gang brengen via zelfreflectie, afstemmen op de bron in jou en via gerichte visualisatie nieuwe wegen en paden ontdekken die verbonden zijn met waar jij van gaat stralen en een vervult leven leeft.

Dat vraagt:
Een persoonlijkheid met een gezond zelfbeeld en dat je vanuit zelfwaardering en zelfvertrouwen je leven leeft en beleeft. Dat je de moed van het hart aan gaat spreken om steeds meer tot Zelf-expressie te komen.

Contact

Website: http://levenskleur.nl