Mariska van der Heiden

Kindertolk | gezinscoach

Wat ben ik trots en dankbaar dat ik deel mag uitmaken van Life Joy! Een inspiratiebron voor vele mensen met een missie.
Een mooie groep met gelijkgestemden daar wil je je in bevinden juist wanneer het leven uitdagend is.

Welkom, ik ben Mariska, 40 jaar en weet als geen ander dat het leven als vrouw en moeder uitdagend kan zijn.
Vele overtuigingen en oordelen die ik had over het leven hebben plaatsgemaakt voor verbinding, liefde voor het moederschap en vooral mezelf op nummer 1 leren zetten.

Het is de moeite waard om laagjes (conditioneringen en overtuigingen) af te pellen en te gaan leven naar je essentie, de reden waarom jehier bent op deze aarde.

Mijn missie: Ieder kind verdient een fijne en liefdevolle plek binnen het gezin

Dit kan alleen wanneer je als ouder je gaat ontdoen van al die laagjes die niet meer dienen. Weten hoe? Kijk naar je kind hij of zij is jouw grootste liefdevolle spiegel.
En ik gun jou, lieve ouder, een fijne en liefdevolle verbinding met je kind.

Als kindertolk en gezinscoach ga ik je daarbij helpen. De PresentChild methode die al 25 jaar bestaat en die ik inzet geeft meer helderheid over wat je kind zegt, denkt en of doet.

Wellicht ben je al een tijdje aan het tobben met je kind op lichamelijk en of geestelijk gebied. Klachten zoals angst, boosheid, verdriet, slecht slapen, ADHD, ADD, ASS, slecht eten en of niet zindelijk worden kunnen behoorlijke frustraties, verdriet en boosheid opleveren binnen het gezin. Dit lijdt vaak tot onnodige conflicten en ruzies.

PresentChild  is een kortdurend traject met enorme resultaten en weinig terugval. Je leert jouw kind echt begrijpen en dat brengt enorm veel rust en vertrouwen binnen het gezin en in het ouderschap.

En ik gun jou dat ook lieve ouder!

Voel je welkom om een geheel vrijblijvende kennismaking te plannen. Plan hier vrijblijvend een kennismaking in!  Je wordt gelinkt naar de website!

I see you,

Mariska

P.S. PresentChild kan ook ingezet worden in het onderwijs en of kinderopvang. Meer info? Stuur me een berichtje via de mail!
coachpraktijkbliss-tiel@outlook.com

kijk op website: https://www.blisscoachingtiel.nl/