Marloes van den Berg

Lomi Lomi Practitioner

Wie ben ik?

Diep van binnen voel ik mij nog het meest verbonden met een muze. Ik sta open voor het leven en bewandel mijn weg zoals het zich aandient, maak keuzes vanuit het hart en schenk aandacht aan wat mij vreugde geeft en een gevoel van een waarachtig en authentiek leven.
Studies die mij gevoed hebben, zijn een opleiding Theologie, een opleiding tot haptotherapeut en een Lomi Lomi sjamanistic healing opleiding.
Ik ben moeder van twee prachtige zoons en ik woon en werk in Tiel.

Wat doe ik?

Voor twee dagen in de week werk ik als stafmedewerker management & beleid in de ouderenzorg. De andere dagen geef ik Hawaïaanse massages in mijn eigen praktijk Bij Jasmijn en bij Studio YourBalance. Daarnaast zing ik heel graag en houd ik ervan om in de natuur te zijn.

De helende kracht van de aanraking fascineert mij enorm. Dat is ook wat ik het liefste doe, jou via de aanraking (weer) in contact brengen met je eigen lichaam, ziel en zijn. En met wat je nodig hebt om je verlangens en/of levensenergie te laten stromen en tot volle groei en bloei te brengen. Vanuit liefdevolle aandacht en zachtheid, in het hier en nu. Ondersteund door de spirituele wijsheid van de Hawaïaanse traditie.

Ik bied complete lichaamsmassages aan (Lomi Lomi – 2 handen en 4 handen) en ook buikmassage (Opu Huli), release van de gewrichten (Bonewashing), zwangerschapsmassage (Lomi Lomi Hapai)en Lomi Lomi stoelmassage.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Bel, mail of vul mijn webformulier in via:
Telefoon: 06 33232466
Email: info@bijjasmijn.nl
Website: www.bijjasmijn.nl

Liefs,
Marloes