Mary van Dijk-Millett - Sereen Anmimals in Tiel

Mary van Dijk-Millett

Een andere kijk op dierenwelzijn!

SEREEN ANIMALS

“Een andere kijk op dierenwelzijn!” 
“Opmaat behandelingstrajecten voor huisdieren!”

 

logo Sereen animals

Een dier is zoveel meer dan zijn lichamelijke gesteldheid. Voor zijn welzijn is hij afhankelijk van zijn mensen. In de verbinding tussen dieren en hun mensen ligt een enorme potentie, die mogelijkheden biedt tot een krachtig herstel voor beiden!

Op dit terrein is zoveel te winnen. Er komen nieuwe inzichten vrij, die door de wetenschap bevestigd worden.

Voor wie kan ik wat betekenen?

  • dieren zijn soms nerveus
  • hebben afwijkend gedrag
  • allergieën waar dierenartsen geen oorzaak voor kunnen vinden
  • chronische lichamelijke ongemakken
  • het ouder worden van dieren en stervensbegeleiding

Naast liefde voor het dier is het van belang om hier kennis en inzicht in te krijgen.

Er komen steeds meer cursussen en studies beschikbaar die oplossingen bieden. Ik heb er mijn voordeel mee kunnen doen. Healing Touchtechnieken, Tellington Touch, diercommunicatie, stemvork/geluidstherapie, Hersenwerk en allerlei massages stellen mij in staat om het dier weer in een toestand van balans te brengen.

Mary van Dijk-Millet met paard
Mary van Dijk-Millet met hond
Mary van Dijk-Millet met Kat

Healy

Sinds kort werk ik ook met de Healy, een klein apparaat, ontwikkeld door de Duitse wetenschap, die door de juiste frequenties te sturen het zelfgenezend vermogen stimuleert. Ik ben er trots op met dit apparaat te mogen werken.

Ik gebruik ook bijzonder graag de tools van Access Consciousness, want voor mij is het van het allergrootste belang om te kunnen werken vanuit een bewustzijn zonder oordeel; dan ontstaat een ruimte waarin herstel mogelijk is voor zowel mensen als hun dieren.

Healy behandeling bij Sereen Animals

Behandeltraject

Voor een behandelingstraject kom ik het liefst naar je toe. We bespreken de thuissituatie, want jij kent je dier het beste. In dit traject doe ik behandelingen met het dier. Als dan de rust is teruggekeerd, is het zo belangrijk dat je met hem verder gaat, dat je hem begrijpt. Hiervoor bied ik alle handvaten aan.

Dan ontstaat begrip over en weer…er komt het nieuwe besef dat welzijn van een dier nauw verweven is met ons eigen welzijn. En in die verwevenheid liggen zoveel aanknopingspunten tot herstel, iets nieuws. Ik ben blij dat ik als life-joyer over dit welzijn van dieren kan schrijven en vertellen. Ook verzorg ik presentaties voor belangstellenden die zich willen verdiepen in deze interactie tussen mens en dier.

Ik reis door Nederland en Belgie voor behandelingstrajecten met dieren. Maar vind het een uitdaging om deze kennis en inzichten ook in het Rivierengebied te delen.

Contact

Hulp nodig voor je dier?
Neem gerust contact op met mij als je samen met mij aan de slag wilt gaan om je dier te begrijpen en te begeleiden.

Behandelingen op maat en consulten, Mary van Dijk-Millett

Tel. 0646716556

Email: mary@sereenanimals.nl
Website: www.sereenanimals.nl