Opening LifeJoy nieuwe stijl!

Lieve LifeJoyers,

Zoals sommigen onder jullie weten is er dit jaar begonnen met het realiseren van een prachtig nieuw onderkomen voor LifeJoy. Door de Coronamaatregelen is daar echter een behoorlijke achterstand in gekomen. In de tussentijd is deze maand het LifeJoy huis verkocht.

We bevinden ons dus in een ’tussenperiode’, een soort rustfase waarin toch onnoemelijk veel gebeurt, zoals ook wereldwijd. Een leegte tussen het oude en het onbekende nieuwe. Een periode die voor veel mensen dreigend voelt.
Maar wie stil wordt, zich laaft aan alle mooie dingen die het leven biedt en in vertrouwen leeft, voelt dat deze verandering niet alleen nodig is, maar op alle fronten helend kan zijn.

Zodra meer bekend wordt over de ontwikkelingen bij LifeJoy zullen we dat zéker met jullie delen!

Met liefs van het bestuur,
Bert, Thea, P

Lieve LifeJoyer,

Het was langere tijd stil op het LifeJoy front maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan ‘LifeJoy nieuwe stijl’. Op de nieuwe locatie aan de Zuiderhavenweg 6 in Tiel zijn de bouwactiviteiten volop bezig.

En het wordt mooooooi!

Stichting LifeJoy zal zich blijven richten op verbinding en zelfontwikkeling in de regio, maar uitbreiding zal spoedig volgen. Nationaal en zelfs verder.

Daarover later meer.

We willen eerst jullie, de LifeJoyers van het eerste uur, op de hoogte brengen van de ontwikkelingen. De nieuwe locatie heeft een lounge, een grote ruimte en 2 heerlijke behandelruimtes.

Hier een tipje van de sluier, een artist’s impression van de jonge, getalenteerde interieurstyliste Sjardi Oostenbrink van Sjardisign:

Artist impression

Loop je ook direct warm bij het zien van deze beelden? Reserveer dan alvast in je agenda zondagmiddag 1 mei, want dan vindt de opening plaats van LifeJoy nieuwe stijl. Tijden en verdere info volgen. 

Wil je alvast meer info over de mogelijkheden?
Kijk dan op de nieuwe siteonworpen door onze eigen Wilma van der Wielen.
En houd je mailbox in de gaten voor meer info!

Met liefdevolle groet, 

Pauline Böckling
Secretaris Stichting LifeJoy
– Heb lief, doe goed –