Patti Smits

Tarotreader | coach | energetisch therapeut

Lieve LifeJoy vrienden,

Mijn naam is Patti Smits. In mijn werk als tarotreader, coach en energetisch therapeut ondersteun ik mijn cliënten met mijn intuïtieve gaven en vaardigheden.

Je kent mij misschien via het ‘oude’ LifeJoy in Kerk-Avezaath, waar ik tarotreadingen en tarotworkshops heb gehouden.

Ik ben heel dankbaar dat ik een prachtige praktijkruimte bij LifeJoy in Tiel gevonden heb, waar ik weer cliënten in real life kan ontmoeten en niet meer alleen online. Hiermee is ook mijn droom uitgekomen om combinatietrajecten aan te bieden, waardoor ik je een nóg persoonlijker en holistischer ervaring kan bieden dan bij alleen readingen of coachingsessies.

Tarot is al meer dan 20 jaar mijn passie. Met mijn tarotreadingen en coaching geef ik inzicht in bewuste en onbewuste processen die bij je spelen en help ik je keuzes te maken die beter in lijn liggen met wie je bent.

Daarnaast ben ik Reiki-master en geef verschillende soorten energetische behandelingen, waaronder Reiki, die jou fysieke ondersteuning bieden bij veranderingsprocessen. Zodat je sterker in je energie komt te staan.

Mijn bedrijf Body Spirit Balance

Balans is het resultaat wanneer je in lijn leeft met jezelf. Dit klinkt heel eenvoudig, maar het voelt soms als een onmogelijke opgave, weet ik uit ervaring. Op verschillende momenten in je leven kan het zomaar gebeuren, dat ineens het kwartje valt en je alles helder ziet. Maar met nieuwe inzichten, komen ook hindernissen: je overtuigingen waarvan je ineens niet meer overtuigd bent, je manier van leven die niet meer voldoet aan je nieuwe inzichten.

Zeker nu, met de snel veranderende wereld, word je geconfronteerd met emoties waarvan je wellicht het bestaan niet afwist en waarvan je niet weet wat je ermee aan moet. Ook kan het zijn dat je intuïtieve gaven aan de oppervlakte zijn gekomen, of zijn versterkt, in de periode van quarantaines e.a. beperkingen. Al deze dingen werpen vragen op, die je graag beantwoord wilt hebben.

Ik ben ervan overtuigd dat alle antwoorden in jezelf besloten liggen, zowel in je geest als in je lichaam. Maar dat we soms vergeten zijn hoe we naar onszelf kunnen luisteren. Ik kan jou hierbij helpen. Zodat je zelf weet en voelt wat goed is voor jou en je de kracht hebt om hiernaar te handelen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel of App naar tel. 06-51485375.
Of stuur een e-mail naar patti@bodyspiritbalance.nl Ook als je nog vragen hebt.

Bezoek mijn website: BodySpiritBalance.nl en laat een reactie achter als je wilt.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Patti