Patty Smits

Tarot Reading & Healing

 

Over mij
Ik bied Intuïtieve services, zoals Tarot kaartreadingen & Energetische Healing

Door een Intuïtieve Tarot Reading krijg je meer inzicht in bewuste en onbewuste processen die bij je spelen. Dit kan inzicht zijn in je leven in het algemeen “Waar sta ik nu eigenlijk in het leven?”, in situaties waarin je wilt weten “Wat zou ik nu het beste kunnen doen?” of “Waarom overkomt mij dit steeds weer?”

Maar ook als je een andere vraag hebt, kan een reading helderheid verschaffen. Die vragen kunnen over diepgaande zaken gaan, maar ook over de kleine dingen van alledag. Daarnaast kan een reading je een steuntje in de rug geven door te adviseren over een kwestie die bij je speelt en/of door aan te geven of je op de goede weg bent.

Werkwijze
Bij een Reading doe ik een legging met de Tarotkaarten, evt. aangevuld met Orakelkaarten. De kaarten fungeren voor mij als medium; de inzichten en boodschappen ontvang ik via mijn intuïtie en mijn spirituele gidsen. Hierdoor kan ik een zuivere reading geven waarbij je de boodschap zult ontvangen die je op dat moment nodig hebt om te horen.

Als je specifieke vragen hebt, schrijf deze dan op en neem ze mee wanneer je naar de Reading komt. We kunnen deze na de reading bespreken, in het geval deze vragen tijdens de reading al niet beantwoord zijn. Een reading duurt maximaal één uur. Alle informatie wordt door mij -uiteraard- zeer vertrouwelijk behandeld.

Een uitgebreide Intuïtieve Reading kost €38 (voor Vrienden van LifeJoy nog steeds €35)
Betaalwijze: contant en gepast na het consult

Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen voor meer informatie en/of een afspraak te maken.

Voor meer informatie, kijk op mijn website:www.bodyspiritbalance.nl

Hartelijke dank voor je belangstelling en hopelijk tot ziens!

Contact
Patti Smits
Telnr: 06-51485375 (Ook WhatsApp)

E-mail: patti@bodyspiritbalance.nl
Website: www.bodyspiritbalance.nl