Pauline Böckling

Maridadi

 

Energie is de basis
Na mijn jeugd in Tanzania en Uganda verhuisde ons gezin in 1974 naar de Betuwe en hier ben ik blijven ‘hangen’. Vooral het voorjaar met de geurende bloesempracht en de kronkelende Linge met haar prachtige oevers weet me hier te bekoren. Na diverse omzwervingen in het bedrijfsleven en als lerares Engels ben ik eind jaren ’90 een eigen praktijk begonnen. Eerst met het geven van kleurenadviezen, daarna volgden voetreflexologie, APS therapie en door mijn grote nieuwsgierigheid komt daar steeds meer bij.
Maridadi werkt volgens de filosofie dat energie aan de basis ligt van al het leven, dus ook van herstel. Als onze energiehuishouding niet goed functioneert worden we moe, neerslachtig of gestrest, krijgen we pijn of worden we (chronisch) ziek.
Alles staat met elkaar in verbinding, zo ook lichaam, ziel en geest. We zijn geen pakketje losse onderdelen en dienen dus ook niet als zodanig behandeld te worden.
We kijken sámen met jou naar wat het gewenste resultaat is en hoe we je energie huishouding kunnen optimaliseren zodat je fysiek, mentaal en emotioneel de energie hebt om te doen wat je het állerliefste doet!
Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op mijn site: www.maridadi.nl.

Beheerder LifeJoy

Sinds de oprichting van LifeJoy ben ik secretaris van de Stichting en met de switch die LifeJoy begin 2017 maakte heb ik de rol als beheerder en contactpersoon op me genomen. Neem gerust contact op als je vragen hebt, LifeJoy een keer wilt zien, wat wilt organiseren e.d. Persoonlijk contact is altijd fijn!

Contact
Pauline Böckling
Cellendonklaan 18,
4012 BP Kerk-Avezaath

Tel: 06-10229859

Website: https://www.maridadi.nl

Mail: pauline@maridadi.nl