Peggy Weijgertze

Energetisch en transformatief therapeut, holistisch kunstenaar en natuurliefhebber.

Ik stel me graag aan jullie voor.

Wie ben ik – Korte biografie

​Ondertussen kan ik zeggen dat gewoon mezelf mogen zijn voor mij veel omvattend is. Want gewoon mezelf mogen zijn is iets wat lange tijd niet zo vanzelfsprekend was. Geleefd door aangeleerde patronen, kwam er een keerpunt op mijn 27ste. Ik kreeg inzichten die mijn leven langzaam zouden gaan veranderen. Het pad van zelfbewustzijn was wat ik op ging. Een weg zoals je een reis zou kunnen omschrijven, de reis van het leven. Het belopen van mijn zielspad.

Ondertussen is gewoon voor mij dat ik de beschikbaarheid voel om alles wat zichtbaar wordt en mag worden te mogen omarmen. Waarin ik geloof in het leren, ont-wikkelen en waarbij ik het leven als de grote leerschool zie.

Mijn hele onder-zoektocht heeft me al vele mooie inzichten en ervaringen mogen brengen en zal dat nog gaan doen. Want uitgeleerd ben je volgens mij nooit. Met de wijsheid die ik mocht herinneren en ontwikkelen d.m.v. het leren en herinneren van o.a. de oude tekentaal, de alchemie van het leven, lichaamswerk, healing, magie, natuur en dieren is mijn eigen wijze ontstaan. En zijn we allemaal alchemisten, het gaat puur over het herinneren van je eigen wijsheid.

​En zoals een oudere filosoof ooit zei, ‘we staan op de schouders van reuzen’. Zo voel ik me dankbaar wat van die oude wijsheden te mogen vertalen naar de nieuwe tijd.

Soul work & Art

Bezieling, dat is de leidraad van wat ik doe. In alles. Zonder dat ontstaat het ook niet, of minder goed. Dat is in mijn zijn, in de projecten, healingen die ik begeleidt en de kracht(dier)schilderijen die door me heen mogen ontstaan. Dankbaar dat ik dit ‘werk’ mag doen. Maar werken, dat is het eigenlijk niet, het is voelt meer als creatie en mogen creëren, spelen, ontdekken. En dat blijft magisch.

Contact – klik hier

Website van Peggy