Peggy Weijgertze

Bewustzijns- en transformatiecoach, holistisch kunstenaar en natuurliefhebber.

Ik ga mij graag even voorstellen aan jullie.

Wie ben ik – Korte biografie

​Ondertussen kan ik zeggen dat gewoon mezelf mogen zijn voor mij veel omvattend is. Want gewoon mezelf mogen zijn is iets wat lange tijd niet zo vanzelfsprekend was. Geleefd door aangeleerde patronen, kwam er een keerpunt op mijn 27ste. Ik kreeg inzichten die mijn leven langzaam zouden gaan veranderen. Het pad van zelfbewustzijn was wat ik op ging. Een weg zoals je een reis zou kunnen omschrijven, de reis van het leven. De reis van je leven.

Ondertussen is gewoon voor mij dat ik de beschikbaarheid voel om alles wat zichtbaar wordt en mag worden te mogen omarmen. Waarin ik geloof in het leren, ont-wikkelen en waarbij ik het leven als de grote leerschool zie.

Mijn hele onder-zoektocht heeft me al vele mooie inzichten en ervaringen mogen brengen en zal dat nog gaan doen. Want uitgeleerd ben je volgens mij nooit. Met de wijsheid die ik mocht herinneren en ontwikkelen d.m.v. het leren en herinneren van de oude tekentaal, de alchemie van het leven, lichaamswerk, healing, magie, natuur en dieren is mijn eigen wijze ontstaan. Net zoals jou leven jou eigen wijsheid bevat.

​En zoals een oudere filosoof ooit zei, ‘we staan op de schouders van reuzen’, en voel ik me dankbaar wat van die oude wijsheden te mogen vertalen naar de nieuwe tijd.

Soul Art

Bezieling, dat is de leidraad van wat ik doe. Zonder dat ontstaat het ook niet, of minder goed. Deze projecten en krachtdieren hebben hun eigenaren al mogen vinden en dankbaar voor het ‘werk’ dat ze mogen doen.

Contact – klik hier

Website van Peggy