Petra Koolen

Petra Koolen

Qigong docente I Coach I Energiewerker I Healer I Mindfulness instructeur

Ik ga mij graag even voorstellen aan jullie.

In een vervelende periode ben ik in 2014 voor het eerst in aanraking gekomen met Qigong. Ik begon met het beoefenen van de fysieke Qigong oefeningen. Dat deed mij erg goed. Later stond ik meer open voor de diepgaande filosofie, die doorwerkt op mentaal en emotioneel niveau. Het raakte mij meteen. Sindsdien heb ik mij hierin meer en meer verdiept. Jaren heb ik diverse Qigong opleidingen en cursussen gevolgd. Deze waren voornamelijk van Chinese leermeesters. Ook ben ik naar China gegaan om daar training te volgen.
Vanuit verschillende invalshoeken begon ik mij verder ook steeds meer te verdiepen in de psyche van de mens. Ik volgde diverse trainingen en workshops m.b.t. hypnose, mindfulness, meditatie en mediumschap. Daarnaast heb ik, om beter te leren en begrijpen hoe de achtergrond van onze super interessante en boeiende psyche werkt (gedrag, denken en voelen), verder gestudeerd. Inmiddels ben ik werkzaam als coach.

Coaching

Wat beweegt mensen en waarom? Hoe dicht sta je bij jezelf en waar wordt je (on)gelukkig van? Al van jongs af aan was ik daar geïnteresseerd in. Regelmatig wist ik ook de kern van waar men tegenaan liep, als vanzelf, te doorgronden en te ontwarren. Al snel was ik regelmatig een vraagbaak voor vrienden en collega’s als zij ergens tegenaan liepen. Dat ik coach ging worden is mij vaak verteld en aangeraden, maar pas toen ik mij zelf er klaar voor voelde heb ik dit professioneel opgepakt. Ik heb hiervoor diverse opleidingen gevolgd, zoals ‘The Science of Well-Being’ aan de Yale University. Doordat ik mijzelf graag blijf ontwikkelen en omdat ik de psyche van de mens erg interessant vind, heb ik onlangs tevens de opleiding ‘Mindful Kindercoach’ afgerond en ben ik nu bezig met een verdere verdieping van de emoties van de mens door de opleiding tot Emotiecoach.

Qigong

Qigong is een eeuwenoude Chinese (bewegings)filosofie en is voor iedereen toegankelijk. De fysieke oefeningen zijn eenvoudig en zacht maar zeer effectief. De vele voordelen zijn o.a.:

  • brengen je gedachten makkelijk tot rust
  • lichamelijke klachten verhelpen c.q. verminderen
  • meer energie, concentratie en rust ervaren
  • beter slapen
  • verkrijgen van inzichten

Ik geef wekelijkse Qigong lessen, privé lessen en diverse workshops.

Mijn inspiratie

Het inspireert mij om mensen inzichten te geven. Inzichten die jou dichter bij jezelf brengen. Ik ondersteun graag mensen om de rugzak die men vaak met zich mee draagt en die je in de loop van je leven hebt volgestopt weer langzaam uit te pakken. ‘De ui afpellen’ naar je eigen kern.

Mocht je meer informatie willen of iets willen bespreken klik op mijn contactgegevens of bel me eens op.
Warme groeten, Petra Koolen

Want binnen in jezelf vind je veel rust, geluk en wijsheid.

Tel: +31652535721
Email: Kochi.qigong@gmail.com
Website: link website
Facebook: link Facebook