Rachida Yaya

Spiritueel Bewustzijnscoach & Mentor | The Journey Coaching | Creative Writing Mum

Als Spiritueel Bewustzijns coach begeleid ik vrouwen die worstelen in relatie met de ander.

Als Spiritueel Bewustzijns coach begeleid ik vrouwen die worstelen in relatie met de ander. Ze trekken vaak ongezonde relaties aan. Hardnekkige patronen, overtuigingen en gedragingen help ik om te buigen naar een dieper verbinding met jezelf en je verlangen. Dit verlangen kan ook een eigen bedrijf zijn.

Mijn naam is Rachida Yaya en ik ben geboren in 1985. Voordat ik mijn praktijk voor coaching in Tiel begon, was ik werkzaam in het bedrijfsleven en daarna werd ik veel gedetacheerd. Ik runde vanaf mijn 23e naast de baan in loondienst ook een eigen bruidstyling bedrijf. Beide gaf mij nog niet de voldoening waar ik naar verlangde. Naarmate ik mijzelf beter leerde kennen, ben ik een richting ingeslagen waarbij ik me als een coach dieper verbonden voel aan mijn levensmissie hier op aarde. Dit paste het beste bij wie ik ben en wat ik het liefste doe. Mijn levensmissie is gezondere relaties creëren hier op aarde.

Ik heb mij omgeschoold tot Holistisch Coach, aan De Upstarter, volgde daarnaast diverse opleidingen en training op gebied van Innerlijk werk en persoonlijke ontwikkeling. Bij Smara opleidingen en Ynnergy Academy is waar ik systemische werk heb mogen leren kennen. Daarnaast volgde ik meditatie trainingen, en wordt regelmatig ondersteund op met mijn eigen thema’s te werken. Het Schaduwwerk heb ik echt mogen ontdekken om het moment dat ik voelde dat ik dieper wilde gaan. Grote namen zoals Jan Geurtz heeft mij zoveel inzichten gegeven op gebied van relaties. Ik mocht een training bij hem volgen van Spirituele relaties wat mij weer heel veel inzichten heeft gegeven. Daarnaast werd ik door Jan Geurtz ook begeleid op het thema dieper verbinden met jezelf in de vorm van Tantra. Dit was voor mij een enorme waardevolle ervaring en een toevoeging op mijn werk als coach.

Inmiddels heb ik al veel 300+ vrouwen mogen begeleiden

met uiteenlopende achtergronden en uit verschillende culturen. Ik zet mijn persoonlijke ervaringen in om mijn cliënten te motiveren nu echt voor de diepere verbinding te gaan. Om dit te bereiken ligt de focus op JOU.

Ik maak gebruik van innerlijke kind therapie, Voice Dialogue, Traumaverwerking, NLP, Schaduwwerk, Systemisch werk, Reiki en Tantra. Uiteraard volg ik met grote regelmaat bijscholingen en vakcursussen op het gebied van Innerlijke werk en traumaverwerking.

Ervaringsdeskundige

Als kind miste ik verbinding.
Door mijn hechtingsstijl en onveilige jeugd is mij niet geleerd hoe ik kon verbinden met anderen. Na een aantal leerzame relaties waarvan de laatste in een scheiding eindigde, vond ik het tijd om mijn patronen en onveilige hechting aan te kijken. Want met 3 prachtige dochters voelde ik dat ik mijn shit niet door wilde geven en voor hun een veilige omgeving vol liefde en verbinding wilde creëren. Gelukkig heb ik mezelf geleerd om dit achter me te laten en de regie op tijd in eigen handen te nemen.

Het werd een reis naar binnen, naar de diepere verbinding met mezelf om vervolgens weer vol liefde te kunnen verbinden met anderen.

Mijn allergrootste kracht is voelen en mijn inlevingsvermogen. Hiermee kan ik moeiteloos afstemmen op de persoon die tegenover mij zit. Voor mij is het belangrijk dat ik voor een gelijkwaardige verbinding sta met mijn klanten. Waarin openheid, veiligheid, commitment, echtheid en verbinding centraal staat.

Ik bied jou een kennismaking aan, waarin je in het gesprek kunt voelen of wij een match zijn. Het feit dat je deze hele pagina hebt gelezen zegt genoeg vindt je niet? Ik gun jou ook de diepere verbinding met jezelf, zodat je meer autonome en diepere verbindingen kunt aangaan met anderen!

Hoe kom je nog meer in contact met mij:

Volg mij op Instagram: https://www.instagram.com/thejourneycoaching.nl/
Beluister mijn Podcasts: https://open.spotify.com/show/1lQKw4k0I4D3WHfJt7uZDb?si=b5647c23ed564a07

Je bent altijd welkom om een bericht te sturen

Tel: +31647004187
Email: info@creativewritingmum.com
Website: https://thejourneycoaching.nl/
Postadres: Scharenburg 45, 4011 EJ Zoelen
Locatie adres: LifeJoy (Zij-ingang), Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel