Rachida Yaya

Rachida Yaya-The journey Coaching

Spiritueel Bewustzijnscoach & Mentor | The Journey Coaching | Creative Writing Mum

Ik ga mij graag even voorstellen aan jullie.

Ik geloof in soul connections en help vrouwen zich dieper te verbinden met zichzelf, hun partner, kinderen en klanten. In het opgroeien naar volwassen vrouw ben ik de verbinding met mezelf regelmatig kwijtgeraakt.
Door een onveilige jeugd en een liefdesbang verleden was ik vaak bang om de verbinding aan te gaan met de ander. Ik voelde letterlijk en figuurlijk ‘gevaar’ als iemand te dichtbij kwam. Dit gebeurde in liefdesrelaties, tijdens het daten, maar ook in de verbinding met mijn kinderen en vriendschappen.

Als kind miste ik verbinding

Door een onveilige jeugd is mij niet geleerd hoe ik kon verbinden met anderen. Na een aantal toxische relaties (traumabinding) waarvan er één in een scheiding eindigde, vond ik het tijd om mijn patronen en onveilige hechting aan te kijken. Want met 3 prachtige dochters voelde ik dat ik mijn rugzak niet door wilde geven en voor hun een veilige omgeving vol liefde en verbinding wilde creëren.

Na mijn scheiding en burn-out maakte ik een reis naar binnen, naar de diepere verbinding met mezelf om vervolgens weer vol liefde te kunnen verbinden met anderen.

We hunkeren naar diepe verbindingen met anderen, maar we hebben moeite om ons open te stellen voor mensen. De basisbehoefte van ieder mens? Gezien worden en erbij horen.

Dit vraagt om verbinding

Maar hoe kun je iemand echt zien, als je zelf als kind niet gezien werd? Hoe kun je je dieper verbinden met je partner, kinderen of klanten als je zelf die verbinding gemist hebt?
Bij de 10 op de 10 vrouwen die ik coach, is dit een enorme struggle. Ze voelen zich niet gezien door hun partner, of je partner voelt geen verbinding met jou. En als we daar dieper naar kijken in de coaching, dan is het vooral het niet gezien voelen als kind wat een diepe wond heeft achterhalen.

En je denkt nu wellicht, daar heeft vast een groot trauma plaats gevonden bij die vrouwen. Maar je niet gezien voelen door je ouders op jonge leeftijd is een gevoel en hoeft niet altijd voort te komen uit een scheiding, verslaving of verwaarlozing.

In het hier en nu vertaalt ‘niet gezien worden’ zich bij vrouwen vaak in:
𝐞𝐫 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐭𝐨𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐧, 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐤 𝐳𝐢𝐣𝐧.
De “𝐖𝐢𝐞 𝐳𝐢𝐭 𝐞𝐫 𝐧𝐨𝐮 𝐨𝐩 𝐦𝐢𝐣 𝐭𝐞 𝐰𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧?” gedachte.

Herkenbaar voor jou?

Wat denk je dat deze gedachte betekent voor het aantrekken van een liefdespartner? Of van een klant? Of de verbinding met je kinderen?

Met The Journey Coaching ga je de verbinding met jezelf herstellen, zodat je vervolgens weer dieper kan verbinden met anderen.
Ik geloof dat hier geen quick fix voor is, maar een traject waar je een langere periode aan de slag gaat met alle oude patronen, overtuigingen, blokkades die je weerhoudt om dieper te verbinden.
Je hoeft het gelukkig niet meer alleen te doen.

Ik ben er voor je.

Contact

Tel: +31647004187
Email: info@creativewritingmum.com
Website: https://thejourneycoaching.nl/
Postadres: Scharenburg 45, 4011 EJ Zoelen
Locatie adres: van Heemstraweg-west 4, 5301 PC Zaltbommel