Richtlijnen verhuur

Richtlijnen voor gebruik van het LifeJoy centrum:

 1. Het doel van LifeJoy is: Een betere wereld voor iedereen. Voldoet jouw activiteit hieraan, dan ben je bij ons van harte welkom!
 2. Gelieve alleen buiten te roken.
 3. Je bent bij LifeJoy geheel op eigen risico en bent derhalve zelf aansprakelijk voor persoonlijk letsel, beschadiging of kwijtraken van persoonlijke eigendommen. Ook ben je zelf aansprakelijk voor evt. klachten van cursisten m.b.t. de door jou geboden cursus/workshop/training/behandeling.
 4. Koffie en thee zijn voor algemeen gebruik en in de prijs inbegrepen. Er is een ingerichte keukenblok met servies, bestek en koelkast zodat je eigen meegebrachte drank en voeding kunt bewaren/bereiden.
 5. Alle apparatuur bij LifeJoy (audio en huishoudelijk) is voor algemeen gebruik.
 6. In het gebouw zijn brandblussers zichtbaar en bereikbaar opgehangen.
 7. Na reservering (online of via secretaris@lifejoy.nl / 06 10229859) van ruimte(n) bij LifeJoy kun je een factuur ontvangen.
  Na betaling is je reservering definitief.
 8. Draag je LifeJoy een warm hart toe?
  Voor een jaarlijkse donatie aan de stichting van € 20 (of meer) steun je ons als Vriend van LifeJoy.

Wij gaan er vanuit dat je alles netjes, heel en schoon aantreft en verzoeken je vriendelijk om alles weer schoon en opgeruimd achter te laten. Als blijkt dat schoonmaken en opruimen na gebruik tóch nodig mocht zijn dan brengen wij je deze extra kosten in rekening.