Richtlijnen verhuur

Richtlijnen voor gebruik van het LifeJoy huis
1.) Het doel van LifeJoy is: Een betere wereld voor iedereen. Voldoet jouw activiteit hieraan, dan ben je bij ons van harte welkom!

2.) Gelieve alleen buiten te roken.

3.) Je bent bij LifeJoy geheel op eigen risico en bent derhalve zelf aansprakelijk voor persoonlijk letsel, beschadiging of kwijtraken van persoonlijke eigendommen. Ook ben je zelf aansprakelijk voor evt. klachten van cursisten m.b.t. de door jou geboden cursus/workshop/training/behandeling.

4.) Koffie en thee zijn voor algemeen gebruik en in de prijs inbegrepen. Er is een compleet ingerichte keuken met servies, bestek, oven, koelkast, kookplaat en vaatwasser zodat je eigen meegebrachte drank en voeding kunt bewaren/bereiden.

5) Er zijn boven 2 slaapkamers met ieder één eenpersoonsbed. Deze kamers zijn alleen te huur in combinatie met en in aanlsuiting op huur van de benedenruimte. Er liggen kussens en dekbedden, overig beddengoed dien je zelf mee te nemen.

5) Alle apparatuur bij LifeJoy is voor algemeen gebruik.
Wij gaan er vanuit dat je alles netjes, heel en schoon aantreft en vezoeken je vriendelijk om alles ook zo achter te laten. Alle schoonmaakgereedschappen vind je in de keukenkastjes en onder de trap.

Als blijkt dat schoonmaken na gebruik tóch nodig mocht zijn dan brengen wij je de extra kosten in rekening.

6.) Brandblussers vind je onderaan en bovenaan de trap.

7.) Draag je LifeJoy een warm hart toe? Voor een jaarlijkse donatie aan de stichting van € 20 steun je ons als Vriend van LifeJoy.

8.) Na reservering (online of via secretaris@lifejoy.nl / 06 10229859) van ruimte(n) bij LifeJoy ontvang je een factuur – na betaling is je reservering definitief.