Susanne de Haan

Coaching| Spiegelen door en met honden


Wat zou succes zijn?’ vroeg de jongen
“liefhebben”, zei de mol.

(uit de jongen, het Paard en de mol)

MIJN VERHAAL

Mijn naam is Susanne de Haan, een aantal jaar geleden, brak mijn lichaam in tweeën, ik kon geen kant meer op, maar ik ging door, door omdat ‘t zo hoorde, omdat iedereen dat van mij verwachtte…….”dacht ik”.
Het was precies dat moment dat kleine bruintje beer “Gunner” in ons leven verscheen.
Ruim een half jaar na de komst van Gunner lag ik onder ‘t mes vanwege een fikse hernia. Alles wat zo gewoon was, werd mij afgenomen. Door de pijn kon ik niet staan of zitten, niet meer op de motor stappen, niet meer zingen in de band, mijn kinderen optillen en na verloop van tijd kon ik ook niet meer met Gunner wandelen. Het werd wat stil rond en in mij.
Wat het mij leerde, was dat ik weer terug moest naar de basis. Terug naar mijzelf, naar wie ik was. Het was Gunner die mij als eerste een aantal inzichten gaf.

Gunner gaf me regelmatig terug, wat ik zelf eigenlijk niet wilde accepteren, maar er wel aan moest geloven, wilde ik hier anders uitkomen. De tijd die daarop volgde, was er een van acceptatie, voor mezelf leren kiezen, grenzen stellen, vallen, veel vallen en weer opstaan. Door mijn eigen ervaringen met Gunner leerde ik rust en zelfliefde toe te laten, de basis voor de keuzes die ik daarna kon maken en dat werd het begin van een bijzondere reis, “de reis van mijn hart”.

Als je me nu zou vragen wat ik anders zou doen als ik terug zou kunnen?
“Dan zou ik zeggen dat ik wat vaker liever voor mezelf zou zijn”.
‘Susanne ‘

PAK MIJN HAND EN GA MEE…
Verbinding is een van mijn waarden. Ik wil mijn hart graag openstellen voor jou en samen op pad gaan.
Ik ondersteun je door samen te werken aan jouw pijnpunten. Jouw schaduw mag in het licht. Je kunt er voor kiezen om de spiegel in te zetten, waarbij we gebruik maken van de hond als middel.
Dieren communiceren op zielsniveau. Ze zijn puur en reageren op onze gedragingen en intenties, dit geeft ons hele waardevolle informatie waarmee we aan het werk gaan.
Er zijn verschillende werkvormen in te zetten die je zullen helpen antwoorden te vinden op jouw vraagstukken. Ik vul niet voor je in en vertel je ook niet, wat je hond je laat zien. Een hele belangrijke uitgangspunt is, dat ik niet kan bepalen hoe jij iets ziet, of ervaart. Ik kan je er op wijzen en je bevragen waardoor je inzicht krijgt in je patronen en “belemmerde” overtuigingen. We werken in de natuur, omdat de natuur verzacht en helpt om zaken in een ander licht te zetten.
Ik ga er van uit dat alles met elkaar in verbinding staat, alles is energie, toevalligheden bestaan voor mij niet. Alles beweegt en werkt samen waardoor jij nu hier bent aangekomen…‘precies daar waar jij mag zijn’.

Gegevens

Susanne de Haan – Coaching with a tail
Website: www.coachingwithatail.nl

Adres:
Jeudestraat 66, 4011GM Zoelen

Contact:
Tel: +31644149843
email: info@coachingwithatail.nl
KVK.7546000