Suzanne van de Steeg

Suzanne van de Steeg - Yin Yoga

Yin Yoga Teacher

In verbinding met jezelf

Op ontdekkingsreis? Op zoek naar meer rust en balans in deze hectische samenleving?

Of je nu een ervaren wandelaar bent of aan het begin staat van je reis, het kan een hele dwaaltocht worden als je door alle verwachtingen van buitenaf uit de verbinding bent geraakt met jezelf.

Wanneer je niet weet waar je naartoe mag bewegen, kun je een gevoel van stilstand ervaren.

Gelukkig kan ik jou verder helpen en begeleiden doormiddel van diverse body- en mindfulness technieken. Zo herstel je de verbinding en kun jij straks vanuit rust en balans je ontdekkingsreis vervolgen.

Hai, Ik ben Suzanne

Vanaf jongs af aan heb ik al interesse gehad in de ‘hippie-lifestyle’, maar waar ga je beginnen met zoeken als tiener wanneer je nog zo wordt beïnvloed door je omgeving.

Het gevoel van vrij zijn, plezier hebben en je creatief kunnen uiten, vond ik moeilijk vanwege de sociale druk vanuit de maatschappij. Ik leefde niet mijn leven, maar het leven waarvan ik dacht dat het zo hoorde.

In februari 2018 ben ik via mijn sportschool in aanraking gekomen met Yin Yoga. Ter plekke werd ik verliefd. Ik maakte kennis met een dieperliggende werkelijkheid over mijzelf en vanaf dat moment is mijn ontdekkingsreis begonnen tot de persoon wie ik nu ben.

De kennis die ik met je deel, haal ik onder andere uit mijn Yin Yoga teacher opleiding, retraites die ik heb gevolgd, diverse workshops en cursussen, het lezen van boeken, praten met verschillende experts (holistische therapeuten, coaches en andere yogi’s) en de ervaringen die ik zelf op doe vanuit mijn leven.

Ik houd ervan om mijzelf uit te dagen en te blijven ontwikkelen. Ik ben dankbaar voor de levenslessen die op mijn pad zijn gekomen en wil graag andere inspireren en begeleiden tijdens hun ontdekkingsreis naar het herstellen van de verbinding met zichzelf en het creëren van meer rust en balans.

Reis mee

Een moment voor jezelf?
Boek een losse Yin Yoga sessie of leer tijdens het traject Journey into Yin op een milde, respectvolle manier vanuit verbinding te leven.
Natuurlijk kun je ook heerlijk deelnemen aan de maandelijkse Yin Yoga Nidra XL sessies.

Vind meer over mijn huidige aanbod op mijn website of lees wat er op de planning staat bij LifeJoy in de Agenda. Mijn sessies zijn zo gemaakt dat ze toegankelijk zijn voor deelnemers met en zonder ervaring op het gebied van Yin Yoga.

Hopelijk ont-moet ik je gauw!

Telefoonnummer: +316 390 49 223
Email: hello@suzannevandesteeg.nl
Website: www.suzannevandesteeg.nl

Suzanne van de Steeg
Yin Teacher

https://www.instagram.com/suzannevandesteeg/