Wilma van der Wielen

Reikipraktijk Betuwe logo

Het gezicht achter Reikipraktijk Betuwe?

Sinds 1997 ben ik aangeraakt door Reiki tijdens een informatie-avond bij Thea Boelen. Geleidelijk ben ik in de Reiki energie gegroeid en ontwikkeld, met als topper mijn Reiki Master graad in 2010.
In 2009 (tijdens de economische crisis) stelde ik mezelf de vraag… Wat wil ik echt? Dat heeft de doorslag gegeven om in 2010 te starten met mijn eigen praktijk en een webdesign en grafische diensten studio in Tiel (gelderland).

Hiermee heb ik eindelijk gehoor gegeven aan mijn twee passies:
– Ontwerpen van drukwerk zoals folder, visitekaartjes, advertenties en websites.
– Het stimuleren en helpen van mensen met o.a. Reiki, Quantum Matrix of Access Bars, waardoor zij weer in hun eigen kracht komen te staan en niet meer bang zijn om gewoon zichzelf te zijn. Zeker de Quantum Matrix (QM) is super in te zetten bij het verwerken van trauma’s of klachten.

Mijn motto: De mens staat centraal.

Reiki, andere energetische methoden en reiki-opleidingen in regio Tiel 

Bij het geven van de energetische behandelingen en de Reiki-cursussen is het ontzettend mooi om te zien wat een persoonlijke groei de mensen doormaken. Mensen komen weer in hun kracht te staan! Daarom vind ik het noodzakelijk om na de cursus nog een terugkomdag of -avond te plannen. De cursisten kunnen dan hun ervaringen delen en vragen stellen. 

Ik behandel met de volgende methoden:
– Reiki
– Quantum Matrix
– Soul Body Fusion
– Access Bars™
– EFT/TFT

Reiki opleiding: Opleiding in alle graden van de Reiki (Reiki 1, Reiki 2, en Reiki 3a en Reiki 3b Master) volgens het Usui System of Natural Healing.

Lid van CAT en Reikivereniging Cirkel

Ik ben sinds 2017 aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatieve therapeuten).
Een verplichting vanuit de wet WKKGZ waarbij ik ook bij de klachtencommissie ben aangesloten,
en sinds 2010 lid van Reikivereniging Cirkel.

Oefenavonden

Samen met Anneke Kastelein worden er Reiki-oefenavonden georganiseerd op de eerste donderdagavond van de maand in LifeJoy.
Deze avonden staan in het teken van energetische behandelingen maar ook ontdekken! Er wordt een meditatie en Reiki-behandelingen gegeven.
Wij hebben de oefenavonden ook opengesteld voor therapeuten die andere energetische behandelingen gebruiken. 
Belangrijk voor de beginnende reiki-beoefenaar is dat op deze avonden er vrij vragen kunnen worden gesteld tijdens de behandelingen… op die manier leert men te voelen, herkennen en te vertrouwen op het gevoel.

kristalcirkel reikipraktijk betuweKristalavonden

Enkele keren per jaar organiseren Anneke en ik ook kristalvonden. Hierbij wordt een grote cirkel van kristallen gelegd waarin personen kunnen gaan liggen of zitten. De stenen geven een helende energie zodat de persoon midden in de cirkel energetisch wordt opgeladen, maar kunnen er ook inzichten ontvangen worden.
Als je op de hoogte wilt blijven van deze avonden, abonneer je dan op de nieuwsbrief.

 

Een gekke combinatie – DTP en energie-werk? Nee!

Het is misschien een gekke combinatie, maar voor mij perfect om in balans te blijven. Het werk als webdesigner en drukwerk-ontwerper houdt mij met de voeten op de grond. Het heeft een voordeel … omdat ik weet wat er op alternatief/complementair gebied afspeelt, kan ik de ideeën en wensen van therapeuten omzetten in website, visitekaartje of brochures die echt bij hen past. Ook het vernieuwen van de huisstijl bestaat tot de mogelijkheden. 
Ik wil altijd zo helder mogelijk communiceren. Samen met de klant worden oplossingen/mogelijkheden besproken. Bij mij kan iedereen gewoon zichzelf zijn, en daaruit ontstaan de mooiste en meest passende ontwerpen. Kijk op mijn website voor webdesign en drukwerk in regio Tiel

Contact met Reikipraktijk Betuwe

Wilma van der Wielen telefoon: +31651977965
Reikipraktijk E-mail naar Reiki praktijk
Website Reikipraktijk Betuwe
Facebook: https://www.facebook.com/reikipraktijkbetuwe/