Wilma van der Wielen

Reikipraktijk Betuwe

 

Het gezicht achter Reikipraktijk Betuwe?
Sinds 1997 ben ik aangeraakt door Reiki, en behandelde, naast mijn werk als DTP-er, vrienden en kennissen als zij daar behoefte aan hadden. In 2009 stelde ik mezelf de vraag… Wat wil ik echt? Dat heeft de doorslag gegeven om in 2010 te starten met mijn eigen Reiki-praktijk en een bedrijf in Webdesign en grafische diensten “Wilma van der Wielen – Webdesign en DTP”.

Hiermee heb ik eindelijk gehoor gegeven aan mijn twee passies:
– Ontwerpen van drukwerk en websites
– Het stimuleren en helpen van mensen met o.a. Reiki of Soul Body Fusion, waardoor zij weer in hun eigen kracht komen te staan.

Mijn motto: De mens staat centraal.

Een gekke combinatie
Het is misschien een gekke combinatie, maar voor mij perfect om in balans te blijven. Het werk als webdesigner en DTP-er houdt mij met de voeten op de grond. En omdat ik weet wat er op alternatief/complementair gebied afspeelt, kan ik makkelijk de ideeën en wensen van behandelaars en therapeuten, die ook een eigen praktijk starten, omzetten in website, visitekaartje of brochures.
Ook het opfrissen van de huisstijl bestaat tot de mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is deze LifeJoy website (sinds 2015 opnieuw gebouwd in een nieuwe versie CMS systeem).
Op het zakelijke gebied wordt er nog weleens vreemd naar alternatieve geneeswijzen gekeken omdat we “een andere taal” spreken en men het idee heeft dat we zweverig zijn. Een oud vooroordeel!
Ik wil altijd zo helder mogelijk communiceren en oplossingen/mogelijkheden bespreken als het gaat om communicatie naar de buitenwereld. Bij mij kan iedereen gewoon zichzelf zijn, en daaruit ontstaan de mooiste en meest passende ontwerpen.

Reiki
Bij het geven van de Reiki-behandelingen en zeker bij de Reiki-cursussen is het ontzettend mooi om te zien wat een persoonlijke groei de mensen doormaken.
Zij komen weer in hun kracht te staan! Daarom vind ik het noodzakelijk om na de cursus nog een terugkomdag of -avond te plannen zodat de cursisten hun ervaringen kunnen delen en de behandelingen te oefenen/geven.
Sinds 2015 is de formule van de reiki-oefenavond iets gewijzigd… er kunnen nu ook behandelaars van andere energetische behandelwijzen deelnemen.

Ik ben sinds 2017 aangesloten bij beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatieve therapeuten). Een verplichting vanuit de wet WKKGZ, en sinds 2010 lid van Reikivereniging Cirkel.

Oefenavonden
Samen met Anneke Kastelein worden er Reiki-oefenavonden georganiseerd op de eerste donderdag van de maand in LifeJoy. Deze avonden staan in het teken van energetische behandelingen. Met ingang van sept 2015 hebben Anneke en ik besloten (in overleg met de vaste oefenavond-bezoekers) tevens andere behandelmethoden en behandelaars onder de aandacht te brengen, ermee te oefenen of te ervaren. Hiermee stellen wij de oefenavonden open voor alle therapeuten die energetische behandelingen geven, en ook willen ontvangen.

Behandelingen en cursussen
Ik geef de volgende behandelingen en/of workshops:
– Reiki behandelingen volgens het Usui Systeem of Natural Healing
– Reiki cursus in 1e, 2e en Mastergraad
– Soul Body Fusion sessies
– Quantum Matrix sessies
– Access Bars™ sessies
– EFT/TFT sessies (vanaf maart 2021)
– Tachyon energie 2020 en Tachyon Source (zijn twee aparte afstemmingen)

Contact
Wilma van der Wielen telefoon: 06-51977965

Reikipraktijk E-mail naar Reiki praktijk
Website Reikipraktijk Betuwe
Facebook: https://www.facebook.com/reikipraktijkbetuwe/

DTP-Drukwerkontwerp-Webdesign

Website: Wilma van der Wielen – Webdesign en Grafische diensten