Wilma van der Wielen

Reikipraktijk Betuwe logo

Het gezicht achter Reikipraktijk Betuwe?

Sinds 1997 ben ik aangeraakt door Reiki, en behandelde naast mijn werk als DTP-er, vrienden en kennissen als zij daar behoefte aan hadden. In 2009 stelde ik mezelf de vraag… Wat wil ik echt? Dat heeft de doorslag gegeven om in 2010 te starten met mijn eigen Reiki-praktijk en een bedrijf in webdesign en grafische diensten in Tiel.

Hiermee heb ik eindelijk gehoor gegeven aan mijn twee passies:
– Ontwerpen van drukwerk zoals folder, visitekaartjes, advertenties en websites
– Het stimuleren en helpen van mensen met o.a. Reiki, Quantum Matrix of Access Bars, waardoor zij weer in hun eigen kracht komen te staan.

Mijn motto: De mens staat centraal.

Een gekke combinatie ? Nee!

Drukwerk en webdesign in regio Tiel

Het is misschien een gekke combinatie, maar voor mij perfect om in balans te blijven. Het werk als webdesigner en drukwerk-ontwerper houdt mij met de voeten op de grond. Omdat ik weet wat er op alternatief/complementair gebied afspeelt, kan ik makkelijk de ideeën en wensen van behandelaars en therapeuten omzetten in website, visitekaartje of brochures. Ook het vernieuwen van de huisstijl bestaat tot de mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is deze LifeJoy website (sinds 2021 opnieuw gebouwd in een CMS systeem).
Ik wil altijd zo helder mogelijk communiceren en oplossingen/mogelijkheden bespreken als het gaat om communicatie naar de buitenwereld. Bij mij kan iedereen gewoon zichzelf zijn, en daaruit ontstaan de mooiste en meest passende ontwerpen. Kijk op mijn website voor webdesign en drukwerk

Reiki en andere energetische behandelingen en reiki-opleidingen in regio Tiel 

Bij het geven van de energetische behandelingen en zeker bij de Reiki-cursussen is het ontzettend mooi om te zien wat een persoonlijke groei de mensen doormaken. Mensen komen weer in hun kracht te staan!
Daarom vind ik het noodzakelijk om na de cursus nog een terugkomdag of -avond te plannen zodat de cursisten hun ervaringen kunnen delen en de behandelingen te oefenen/geven. 
Ik behandel met de volgende methoden:
– Reiki
– Quantum Matrix
– Soul Body Fusion
– Access Bars™
– EFT/TFT

Reiki opleiding: Opleiding in alle graden van de Reiki (Reiki 1, Reiki 2, en Reiki 3a en Reiki 3b Master) volgens het Usui System of Natural Healing.

Lid van CAT en Reikivereniging Cirkel

Ik ben sinds 2017 aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatieve therapeuten).
Een verplichting vanuit de wet WKKGZ waarbij ik ook bij de klachtencommissie ben aangesloten,
en sinds 2010 lid van Reikivereniging Cirkel.

Oefenavonden

Samen met Anneke Kastelein worden er Reiki-oefenavonden georganiseerd op de eerste donderdagavond van de maand in LifeJoy.
Deze avonden staan in het teken van energetische behandelingen maar ook ontdekken! Er wordt een meditatie en Reiki-behandelingen gegeven.

Zo kunnen er ook andere behandelmethoden door de aanwezigen onder de aandacht worden gebracht, omdat wij de oefenavonden ook open hebben gesteld voor therapeuten die andere energetische behandelingen gebruiken. 
Belangrijk voor de beginnende reiki-beoefenaar is dat op deze avonden er vrij vragen kunnen worden gesteld tijdens de behandelingen… op die manier leert men te voelen, herkennen en te vertrouwen op het gevoel.

kristalcirkel reikipraktijk betuweKristalavonden

Enkele keren per jaar organiseren Anneke en ik ook kristalvonden. Hierbij wordt een grote cirkel van kristallen gelegd waarin personen kunnen gaan liggen of zitten. De stenen geven een helende energie zodat de persoon midden in de cirkel energetisch wordt opgeladen, maar kunnen er ook inzichten ontvangen worden.
Als je op de hoogte wilt blijven van deze avonden, abonneer je dan op de nieuwsbrief.

 

Contact met Reikipraktijk Betuwe

Wilma van der Wielen telefoon: +31651977965
Reikipraktijk E-mail naar Reiki praktijk
Website Reikipraktijk Betuwe
Facebook: https://www.facebook.com/reikipraktijkbetuwe/